Geçen sene Bitcoin e karşı iyi perfonmans gösteren 4 altcoin

Kripto para analisti Ceteris Paribus tarafından seçilen 167 ana altcoin örneğinde son 12 ay içinde sadece 6 tanesi Bitcoinden daha iyi performans gösterdi.

167 şirketin toplam BTC pazar tavanı% 69 düşüşle 234 milyondan 72 milyona düştü. Binance Coin bir yana  şaşırtıcı bir şekilde en iyi performans gösterenler bir yıl önce piyasadaki en yüksek 100 kripto para biriminden değillerdi. Bir başka benzerlik Binance borsasında işlem gören tüm bu coinlerin likiditenin önemini göstermesi.

Peki geçen senenin kazananları kimlerdi?

1- CHAINLINK (LINK)

Bu yıl kazanç bakımından gerçekten en üst düzeyde olmak isteyenler için Chainlinke sahip olmak gerekiyordu. Chainlink akıllı sözleşmeleri dış dünyadaki verilere bağlamak için dağıtılmış bir oracle hizmetidir. Akıllı sözleşmeler blok zincirleri dışındaki verilere erişemez bu nedenle harici olaylardan (örneğin sıcaklıktan) onları tetiklemek için bir veri beslemesi görevi görür. LINK tokenı geçtiğimiz yıl BTC karşısında % 637 artarken bunları kim umursar ki?  Bitcoinin kendisinin toplamda% 50 kazanç sağladığı bir yıl. Ancak Chainlinkin bitcoin’in şu anki fiyat düzeltmesi sırasında da zorlandığıda unutulmamalı.

2- HOLOCHAIN (HOT)

Holochain gereksiz senkronizasyonu azaltmak ve DApp ölçeklenebilirliğini artırmak için eşler arası ağ kullanan merkezi olmayan bir uygulama (DApp) platformudur. Neredeyse bir yıl önce Binance listesinde yer aldı ve son 12 ay içinde bitcoine karşı% 97 arttı.

3- RAVENCOIN (RVN)

Ravencoin göz üstünde olan başka bir altcoindi. Açık kaynaklı blockchain projesi gerçek dünyadaki veya dijital varlıkların yaratılması ve eşler arası transferine izin veriyor. Geçtiğimiz yıl BTC karşısında % 91 arttı. Bu yüzden bir yıl önce tüm BTC varlıklarını RVN tokenlarına koyanlar şimdi onları neredeyse iki kat daha fazla bitcoin karşılığında geri alabiliyor. Açıkçası bunu asla yapmazdın ama ya yapsaydın…

4-BINANCE COIN (BNB)

Binance Coinnin tanıtıma ihtiyacı yok. Geçtiğimiz on iki ayda BTCye oranla % 31 kazanım gördü. Bu ilk üç sıradaki coine çok önemli gibi gözükmeyebilir ancak bitcoin’in% 50’lik genel kazancıyla birleştiğinde bunun hala çok iyi bir getiri olduğu açık.

5- REN (REN)

Ren blokchainler arasında izinsiz ve özel değer aktarımı sağlayan açık bir protokoldür. Geçtiğimiz yıl BTC oranında % 28lik bir artış görerek neredeyse BNB kadar iyi bir kazanım elde etti.

6- ENJİN COIN (ENJ)

Enjin para oyun endüstrisi ve toplumu desteklİyor.  BTCden daha iyi performans gösteren son token sadece% 1 oranında kazanım gördü.

Comments (0)
Add Comment