Floki Inu (FLOKI)’dan Önemli Açıklama Geldi! İşte Ayrıntılar!

Floki Inu (FLOKI), geçen hafta DAO’ya (Merkeziyetsiz Otonom Organizasyon) aşamalı bir geçiş başlatmaya karar vermişti. FLOKI, ilk somut adımları attı.

 

Floki Inu (FLOKI) DAO’nun 1. aşamasına başlıyor

FLOKI, sürecin bu hafta sonuna doğru başlaması planlandı. Sözünü yerine getiren FLOKI’nin resmi Twitter hesabı, dün kademeli olarak DAO’ya geçişle ilgili bir güncelleme yayınladı ve 1. aşama güncellemesinin yakında başlayacağını duyurdu. Floki Inu, bu güncellemeyi destekleyecek borsalar ve DeFi ortakları ile işbirliği yaptı. Bu platformlar yakında duyurularını yayınlayacak. FLOKI ekibi ayrıca, kısa vadede ortaklarından birinden nihai onay beklediklerini belirtti. DAO güncellemesinin özelliklerini içeren resmi bir duyuru yayınlayacaklar.

 

FLOKI, takipçilerine güncellemenin sorunsuz ve otomatik olacağına dair güvence verdi. Bu nedenle, FLOKI yatırımcıları herhangi bir işlem yapmak zorunda kalmayacaklar. Ayrıca, Floki Inu ekibinden veya ortaklarından hiç kimse bu tür bilgiler için kendileriyle iletişime geçemeyeceğinden, FLOKI yatırımcıları tohumönemli bilgileri  ve ayrıntılarını kimseyle paylaşmamaları konusunda uyardı. Bu uyarı  dolandırıcılığı önelemeye yönelik bir adım

 

FLOKI, birçok yeni projeye imza atıyor

Floki Inu (FLOKI), Şubat ayında kendi metaverse projesini başlatmayı planladığını açıkladı. FLOKI’nin arkasındaki ekip, son zamanlarda Londra ve Dubai’deki reklam kampanyalarıyla projeyi küresel çapta daha iyi bir konuma getirmeyi hedefliyor. FLOKI ekibinin sözcüsü Pazartesi günü basına verdiği demeçte, Floki inu, kullanıcıların oyun oynarken NFT’ler kazanabileceği bir metaverse projesini hayata geçirecek. Yönetici, “ürünlerimizden bazıları bu ay piyasaya sürülecek ve ”PlayToEarn NFT” oyun metaverse’mizin ilk versiyonu Şubat 2022’de çıkacak” açıklamasını yaptı. Fiziksel bir çaba harcamadan tamamen sanal dünyada, cihazlar sayesinde oluşturulan algısal evrene denilen metaverse, teknoloji devlerinin yeni odak noktası oldu. Metaverse için üretilecek ürünlerin 10 ile 15 yıl içinde hayata geçirilmesi bekleniyor, fakat henüz yolun başındaki adımlar dahi kullanıcı adaylarını heyecanlandırmaya başladı.
 
 Axie Infinity gibi bazı metaverse projeleri, oyuncularını kripto varlıklarıyla ödüllendirerek şimdiden hayranlar kazanıyor. Decentraland gibi diğer metaverse’ler, milyonlarca dolara satılan dijital gayrimenkulleri içeriyor. Macro Hive’dan alınan verilere göre, metaverse tabanlı kripto para birimleri, Axie Infinity, Decentraland, The Sandbox, Enjin Coin ve GALA’nın kazanımlarına dayanarak, bu yıl göz kamaştırıcı bir şekilde  yüzde 37 bin arttı. CoinGecko verilerine göre, Ağustos ayında oluşturulan Floki inu, bir ay öncesinden bu yana  yüzde 52 düştü.

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!