Floki Inu (FLOKI) Nedir?

Floki Inu (FLOKI) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. FLOKI projesi, isminden de anlaşılacağı gibi kripto para dünyasında büyük patlama yapan Shiba Inu (SHIB) altcoininden esinlenen kripto paradır. SHIB topluluğunun hayranları ve üyeleri tarafından oluşturulan ve piyasaya sürülen bir kripto para birimidir. Ayrıca Floki Inu, #DogeFather’ın kardeşi Kimbal Musk’ın Milyon Bahçeler Hareketiyle resmi şekilde ortak olan tek kripto projesidir.

Floki Unı projesinin amacı nedir?

FLOKI projesi, DogeFather Elon Musk’ın kendi Shiba Inu’sundan esinlenmektedir. Projenin temel amacı; bir topluluğun yararını ve gücünü bir araya getirebilmektir. Aynı zamanda bu kapsamda ilk 10 kripto projesi olmayı hedefleyen FLOKO, bir sonraki kripto devrimini başlatmayı da planlamaktadır.

Geleceği:

Şaka amaçlı yani bir meme kripto para birimi olarak piyasaya sürülen DOGE patlamasından sonra sıradaki Coin’in FLOKI Coin olabileceği muhtemeldir. Uzmanlar bu kripto paranın gelecekte yatırımcılar tarafından büyük ilgi görmesiyle beraber yüksek fiyatlara erişebileceğini vurgulamaktadır.

Avantajları neler?

  • FLOKI viral bir harekettir. Özellikle kripto para yatırımcıları arasında büyük ilgi görüp, yüksek fiyatlara erişebilme fırsatına sahiptir.
  • Ayrıca FLOKI Coin; Forbes Magazine, Yahoo Finance ve daha fazlası gibi tanınan online yayınlarda yer alarak kendi hayran kitlesini oluşturmaktadır.
  • FLOKI Coin, sadece elinizde tuttuğunuz için sizi ödüllendiren deflasyonist bir Token olarak tasarlanmaktadır.

Dezavantajları neler?

  • Platform diğer köpek temalı kripto para birimlerinde olduğu gibi problem çözmeye yönelik bir altyapısı bulunmamaktadır.
  • FLOKI’nin yüksek volatilitesi nedeniyle özellikle piyasadaki iniş-çıkışlardan yüksek oranlarda etkilenmektedir. FLOKI fiyatı kısa zaman içerisinde rekor kırıp bir anda çakılabilme riski barındırmaktadır.

Floki Inu (FLOKI) nedir? Nasıl satın alınır?

FLOKI ile şu anda işlem yapılabilen borsalar; ZT, Gate.io, LBank, PancakeSwap (V2)’dir. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak FLOKI listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca FLOKI Coin ile alım emri oluşturabilirsiniz. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!