6 Milyon Dolar Değerinde Ethereum Tutulan Cüzdanın Şifresi Kayıp: Çözüm Var mı?

2014 yılında 3 bin Ethereum (ETH) satın alan Yuki ve Art Williams, kripto para cüzdanlarını açamıyor. Çift, JSON dosyasının hiçbir zaman indirilmediğini ve bu nedenle 5,8 milyon dolara erişimlerinin olmadığını iddia ediyor.

Çift çaresizce yardım arayışında!

Amerika‘nın önde gelen TV kanallarından 7news’e göre, Washington DC’de yaşayan çiftin kripto para cüzdanlarında 3 bin Ethereum var. Ne yazık ki, talihsiz çift cüzdandaki varlıklara erişemiyor. Çift, 2014 yılında varlıkları satın aldıklarında JSON dosyasının hiçbir zaman indirilmediğini ısrar ediyor. Art  Williams konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

Bilgisayarımızı bir buçuk saat açık bırakmamıza dair talimatlar gördük. İlerleme çubuğu vardı, dolduğunda JSON dosyası görünecekti. Ancak bizde görünmedi!

 

Bugünkü Ethereum fiyatıyla hesaplandığında cüzdan, 5,8 milyon dolar içeriyor. Bay Williams, 7news’e Ethereum Vakfı’nın kendisine sorunu çözme ve ona bir yedek JSON dosyası gönderme sözü verdiğini söyledi. Ancak aile hala bekliyor. Çift, fonlarına erişmek için başka bir girişimde, İsviçre merkezli Vakfa e-posta gönderdi ve onlara satın alma kanıtıve sorunun ekran görüntülerini gösterdi. 7news ayrıca Ethereum Vakfı’na ulaşmaya çalıştı ancak bir cevap alamadı. Aile son çare olarak , İsviçre’de mahkemelerine başvurarak, hukuki süreç başlatmak istiyor. Avukatlar,  Ethereum Vakfı’nın çaresiz çifte JSON dosyası vermesini talep edecekler.

CNBC analisti: Ethereum kripto para borsasının lokomotifi

CNBC’nin tanınmış analistlerinden ve sevilen program sunucusu Jim Cramer, lider altcoin Ethereum (ETH)’un 12 Mayıs’taki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.356 dolar’dan yüzde 52 oranında düşmesine rağmen, ETH’nin geleceğinden iyimser olduğunu belirtti. Yakın tarihli bir tweet’te, “Mad Money” adlı programın sunucusu, ETH pozisyonuna bağlı kaldığını, ancak şu anda itibaren artırma konusunda isteksiz olduğunu söylüyor. TheStreet ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, Cramer, Ethereum’un başarılı bir şekilde fiyat hareketine devam edeceğini ve ETH’nin kripto para piyasasının lokomotifi olduğunu söyledi.

Ethereum, kısa süre önce “The B Word” konferansında kripto para birimi portföyünün bir parçası olduğunu açıklayan Tesla CEO’su Elon Musk’tan destek aldı. CNBC’nin ünlü finans editörü ve TV sunucusu Jim Cramer, Bitcoin konusunda iyimserliğini sürdürüyor, ancak Çin hükümetinin BTC üzerindeki baskısını güçlendirebileceğinden korktuğu için Bitcoin’lerini satıp, Ethereum (ETH) almıştı.  Cramer, Ethereum’un daha işlevsel olduğunu iddia ederek, ETH’nin NFT’ler gibi daha fazla ürün satın almak için kullanılabileceğini iddia etmişti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın