Ethereum Tabanlı Metaverse Altcoin Bir Sonraki Fırsat Olabilir!

Son günlerde gittikçe popülaritesi artan oyun tokenleri kripto piyasasını takip eden herkesin dikkatini çekmiş bulunuyor. Bildiğimiz üzere oyunlar artık sadece geliştiricilere para kazandırmakla kalmayıp oyunculara da para kazandırıyor. Ethereum blockchain’inde var olan ve Axie Infinity adlı metaverse oyununda bulunan bir tür altcoin olan Smooth Love Potion (SLP) günden güne popülerleşiyor.

Santiment: Yakın zamanda dipten alımlarda artış yaşanabilir

Axie Infinity’nin oyun içinde kullanılan token’ı Smooth Love Potion (SLP) altcoin, kripto para piyasasında büyük ilgi görüyor. Özellikle blok zinciri oyunlarını oynayan kripto para severler tarafından daha fazla konuşuluyor ve alınıp satılıyor. Proje sahipleri, oyuncuların deyimiyle kullanıcılara bir “rüya oyunu” oluşturmayı hedefliyor.

Adından çokca bahsettiğimiz kripto analitik firması Santiment, Ethereum tabanlı bir oyun tokeni olan SLP’nin uzun süreli düşüş trendinden sonra ivmelendiğini belirtti ve firma hakkında şöyle bir yorum yaptı;

0,0088 dolar! Bu, SLP için bir yıldan daha kısa bir süre önce gördüğü en yüksek seviyesinden neredeyse 44 kat daha az. SLP yatırımcıları için çok acı bir durum. Öte yandan, yakın zamanda dipten alımlarda artış da yaşanabilir.

Firmaya göre piyasada birçok altcoin SLP balinası bulunuyor

Analitik firması Santiment, yaptığı açıklamalarda altcoin’in düşüş yaşamasına rağmen bir yükseliş sinyali verdiğini düşünüyor ve sözlerini şöyle aktarıyor;

Geçen haftalarda SLP’nin onchain aktivitesinde güçlü bir artış görüyoruz. Bir diğer yandan bunu fiyat değişimleriyle de fark edebilirsiniz. Fiyat düşüş yaşamaya devam ederken, her gün daha fazla yatırımcı SLP ile etkileşime giriyor. Bu başlı başına oldukça yukarı yönlü bir ivmeyi işaret ediyor.

Firma ayrıca, piyasada SLP balinalarının bulunduğunu ve 100.000 dolardan fazla Axie Infinity token’ına sahip olan cüzdanların da altcoin SLP’ye sahip olduğunu takipçilerine aktardı. Böylece geçtiğimiz yılın sonuna doğru yukarı doğru ivmelenen SLP’nin ilerleyen dönemlerde daha da artabileceğini sözlerine ekledi.

Altcoin SLP, daha önce de kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere geçtiğimiz son 30 gün içinde yüzde 55.3 değer kaybetti. Son 7 günlük zaman diliminde ise yüzde 5 değer kazanarak anlık olarak 0,01091551 dolar seviyesinden el değiştiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!