Ethereum Rakibi Altcoin Patlamaya Hazır: Santiment

Kripto analitik firması Santiment, Ethereum (ETH) tabanlı popüler bir altcoin projesinin , aylarca süren düşüş trendinden sonra artık yükselişe geçmeye başladığını söylüyor.

Bu altcoin yükseliş sinyali veriyor

Santiment, Axie Infinity (AXS) oyununa katılarak kazanılan Smooth Love Potion (SLP)’un tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 97’nin üzerinde düştükten, altcoin fiyatının artık dip seviyelere ulaşabileceğini söyledi ve şunları ekledi:

0,0088 dolar! Bir yıldan daha kısa bir süre önce tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse 44 kat. Bunun SLP sahipleri için oldukça acı verici olduğunu söyleyebiliriz. Ve eğer gerçekten öyleyse, muhtemelen yakınlarda bir yerde güzel şekillendirilmiş bir dip olabilir.

Analitik firması, altcoin SLP’nin sürekli olarak düşüş trendinde olmasına rağmen, zincir üstü verilere bakıldığında bir yükseliş sinyali verdiğini de sözlerine ekledi ve şunları söyledi:

Geçen haftalardaki zincir içi SLP aktivitesinde güçlü bir artış görüyoruz. Ayrıca fiyatla farklılaştığını da fark edebilirsiniz. Fiyat düşmeye devam ederken, her gün daha fazla adres SLP ile etkileşime giriyor. Kendi başına oldukça yukarı yönlü bir sapma.

Smooth Love Potion nedir?

Santiment ayrıca, 2021 yılının sonlarında balinaların daha fazla altcoin  SLP toplamaya başladığını da açıkladı ve şunları söyledi

Balinalar, SLP fiyatı ne olursa olsun, Kasım ayından bu yana neredeyse tüm yol boyunca dipten SLP toplamaya devam ettiler. Şuanda da balinalar SLP token’leri artırmaya devam ediyor.

KriptoArena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, Smooth Love Potion, Axie Infinity oyununa özel bir kripto token birimidir. Aslında Axie Infinity oyununa ait ana kripto varlık birimi Axie Infinity Shards (AXS)’dır ancak Smooth Love Potion da Axie Infinity için önemli bir role sahiptir. Axie Infinity oyununda yer alan ve Axie denilen fantastik karakterlerin yetiştirilmesinde Türkçe olarak aşk iksiri diyebileceğimiz Smooth Love Potion’lar kullanılır. Axie’lerin yetiştirilmesinde önemli bir rol oynamasından dolayı da üretilen ve elde edilen altcoin Smooth Love Potion’lar ayrıca satılabilmekte, staking yapılabilmekte ve eldeki miktarlar üzerinden ekstra kazanç elde edilmektedir. Smooth Love Potion’ların kripto borsalar ve piyasalar üzerinde alınması ve satılması SLP Token olarak gerçekleştirilmektedir. Axie Infinity oyununun kazandığı popülerlik sayesinde bir anda popüler olan ve ciddi bir kullanıcı desteği alan SLP Token, oyundaki önemi sayesinde günden güne değer kazanmaya devam etmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!