Ethereum (ETH)’da Süper Trend İndikatörü Yükselişe Geçti: Yeni ATH Geliyor mu?

Bitcoin ETF’sinin onaylanmasıyla birlikte kripto para piyasası yeni bir döneme girerken, birçok altcoin de yeni ATH’sini hedefliyor.  Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyesine ilerliyor ve teknik veriler de bunu destekliyor.

 

Teknik görünüm aynı kalırsa, yeni ATH mümkün!

Ethereum, 3.600 dolar seviyesini desteğe dönüştürdükten sonra, yükseliş hareketini 3.800 dolara kadar sürdürdü.  Pazar günü, 4 bin dolar seviyesine çok yaklaşıldı, ancak 3.980 dolarda beklenmedik bir engel yükseliş hareketini yarıda kesti. Akıllı sözleşme tokeni, 3.600 dolar seviyesindeki destek bölgesini geçmeyi başardıktan sonra, an itibariyle 3.821 dolardan işlem görüyor. Boğalar, 4 bin doların üzerine çıkmalarının an meselesi olduğuna inanıyor. Kısa vadeli hedef, Ether’i bir sonraki fiyat keşif aşamasına taşıyacak bir hareket olan 4.400 dolar civarında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarmak.

 

Günlük grafiğe göre teknik tablo, ağırlıklı olarak boğaları destekliyor. Örneğin, SuperTrend göstergesi son zamanlarda yükselişe geçti. Bu gösterge, Ethereum fiyatının altındaki günü kapattığında bir satın alma sinyali gönderir. Teknik görünüm aynı kalırsa, Ethereum’un yükseliş ivmesinin devam etmesini bekliyoruz.

Ethereum teknik analiz

Benzer şekilde, Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi ortalama çizginin üzerine çıkarak yükseliş görünümüne güven kattı. MACD’nin ivmeyi hesaplayan bir trend izleme aracı olduğunu söyleyebiliriz. 12 günlük EMA 26 günlük EMA’nın altına düştüğünde, oranlar yükseliş eğilimi lehine arttı. Grafikteki teknik resim değişmediği sürece, Ethereum 4.400 dolara yükselme potansiyeline sahip.

 

Öte yandan, boğalar, grafikte kırmızı ile işaretlenmiş arz bölgesinin üzerinde yükselmeye odaklanmalıdır. Bu seviyenin üzerinde gerçek bir kırılma, yatırımcı risk iştahı arttıkça daha fazla alıcının piyasaya girmesini teşvik edecektir. Buna karşılık, Ethereum (ETH)’a tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması için ivme kazandırıyor. Etehreum, son zamanalrdaki güncellemeler ve eşşiz adres sayısındaki artışlar ile birlikte, ivme kazandı. Eylül ayındaki durgun fiyat hareketini geride bırakan lider altcoin, 4. çeyrekte yeni bir ATH hedefliyor.
Fiyat: 3.821 dolar
Trend: Yükseliş eğilimi
Volatilite: Düşük
Destek: 3.600 dolar
Direnç: 4 bin dolar

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!