Ethereum (ETH) Fiyat Analizi: Ralli İçin Bu Direnç Seviyesi Kırılmalı!

Ethereum (ETH) fiyatı tıpkı diğer kripto para birimleri gibi istikrarlı bir ivme kazanmayı beklerken, yatay yönde hareket etmeye devam ediyor. Analistler, London Hardfork güncellemesinin etkilerini beklerken, fiyat dar bir alanda sıkışmış gibi görünüyor.

Ana direnç seviyesi

Fiyatın yeni bir yükseliş trendi başlatması için, lider altcoin Ethereum (ETH) 2103 dolarlık ana direncini kırmalı ve beklemeli. Bu bölgenin çevresinde, azalan kanalın ve 200 MA’nın en üst trend çizgisi yer alır. Bu işaretlerin her ikisi de son birkaç aydır ETH fiyatını düşüş trendinde tuttu. Bu fiyat seviyesi, ETH boğaları için gerçek bir test olacak, çünkü bu 3 önemli seviyenin üzerinde bir kırılma, muhtemelen 2330-2432 dolarlık ana direnç bölgesine giden yolu açabilir.

RSI’ya baktığımızda 2 haftalık trend çizgisinin henüz kırıldığını görebiliriz. Güç bu eğilimin üzerinde kalırsa, 50 değerine veya üstüne bir baskı bekleyebiliriz. Bu muhtemelen işlem fiyatının 100 dolar ve üzeri artmasını sağlayacak. MACD, kısır bir kırılmaya hazırlanırken 0 değerinin altında düzleşiyor. Mavi MA, turuncu MA üzerinde kaldığı sürece, yakında bir yükseliş kırılması bekliyoruz.

Ethereum (ETH) ayı senaryosu devam ediyor!

ETH, 4500 dolarlık ATH’si kaydedildiğinden beri düşüş eğilimini kıramadı. Ethereum (ETH), piyasanın geri kalanıyla birlikte Nisan/Mayıs aylarında belirlenen yüksek seviyelerden yaklaşık yüzde 70 düştü. Yatırımcılar ve trader’lar, kripto para piyasasının ayı piyasasına girip girmediği konusunda hemfikir değiller. Birçok kripto para, fiyatı düşüş trendinde tutan bir alçalan kanalda sıkıştı.

Fiyat, yaklaşık 2 aydır azalan kanalına yönelik yerde duyuyor. Boğalar ve Ayılar, fiyat hareketini konsolidasyon benzeri bir oluşumda bırakan her iki tarafı da eşit olarak savundu. An itibariyle, ETH, 1811-1944 dolar arasındaki ana destek bölgesinde bulunuyor. Bu alan tutunamazsa, Ethereum fiyatı muhtemelen 1650 dolar civarında yeni bir düşük seviyeye düşecek. Bu gerçekleşirse, ETH, 1500 dolar civarında tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden test etme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Bu, muhtemelen bir tür yükseliş trendinin başlaması için bir sıçrama noktası olacak.

ETH fiyat gün içi seviyeleri

Fiyat: 1921 dolar

Trend: Nötr

Volatilite: Düşük

Destek: 1811 dolar

Direnç: 1944 dolar

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!