Elon Musk DOGE’ye Destek Vermeye Devam Ediyor! Fiyat Fırladı!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere kripto para piyasası son birkaç haftadır dalgalı hareketler sergiliyor. Bu dalgalı hareketleri fırsat bilen birçok yatırımcı varken, bazıları ise dikkat çekiyor. Son olarak SpaceX, Tesla ve X gibi şirketlerin sahibi olan Elon Musk, Dogecoin’e olan desteğini yineledi. Bu destek mesajı ile beraber Dogecoin (DOGE) fiyatı yükselişe geçti! İşte detaylar…

Elon Musk DOGE’ye desteğini esirgemedi

Son haftalarda birçok kripto para uzmanı ve yatırımcılar tarafından ortaya atılan entegre iddiaları dikkat çekerken, Elon Musk’ın verdiği son mesaj dikkatleri üstüne çekti. Geçtiğimiz 24 saat içerisinde attığı Tweet’ler ile dikkatleri toplayan Musk, son olarak X platformu üzerinden Dogecoin’e destek verdiğini duyurdu. Annesi Maye Musk’ın “Eğer bir Köpek isen, olman gereken yer X’tir.” paylaşımına yanıt veren Musk, X’in (eski adıyla Twitter) DOGE dostu bir platform olduğunu söyledi. Yaptığı yeni paylaşımda Musk, entegreye işaret ederek şu sözleri aktarıyor:

X, köpek ve Doge dostu bir yerdir!

Bildiğiniz üzere kripto para piyasası böyle mesajlara oldukça açık bir ortam ve birçok kripto para uzmanı bazı mesajların spekülasyon olabileceğine yönelik kritik uyarılarda bulunuyor. Öte yandan aktarılan verilere göre Elon Musk’ın attığı bu son Tweet, X’in bir DOGE dostu platform olduğunu ortaya koyuyor. İlerleyen günlerde X platformu üzerine entegre edilebileceği yönünde düşünceler nedeniyle yükselişe geçen DOGE, birçok yatırımcının da dikkatini çekmeyi başardı.

DOGE fiyatı yükselişe geçti

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere ismini ünlü bir internet karakterinden alan Dogecoin (DOGE) daha erişilebilir ve dost canlısı bir kripto para olması amacıyla tasarlanmıştır. Bu sayede Bitcoin’in karmaşıklığından kaçan kullanıcılara erişimini mümkün olacağı düşünülmüştür. Bu yüzden birçok yatırımcının gözü DOGE üzerinde yoğunlaştı. Öte yandan Elon Musk gibi kripto para fenomenlerinin attığı tweetler gibi paylaşımlar da bu tür meme coin projelerine büyük destek oluyor ve büyük bir pump sağlıyor.

Son olarak Elon Musk attığı tweet’le DOGE’yi pumplarken, fiyat yükselişe geçti ve 0,06547 dolar seviyesine kadar çıkmayı başardı. Anlık olarak DOGE 0,06343 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Popüler altcoin son 24 saat içerisinde yüzde 2 değer kazandı.

Elon Musk, Dogecoin (DOGE) ile ilişkilendirilen önemli bir figürdür. Dogecoin, 2013 yılında başlayan bir kripto para birimidir ve başlangıçta eğlence amaçlı yaratılmıştır. Dogecoin’in sembolü, bir Shiba Inu köpeği olan “Doge” memesine dayanmaktadır ve bu nedenle şaka amaçlı bir kripto para olarak başlamıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!