Dünyanın En Büyük Bitcoin Etkinliği Yarın Başlıyor! İşte Detaylar

Hatırlayacağınız üzere 2019 yılı itibariyle düzenlenen Bitcoin etkinliği geçtiğimiz yıl fazlasıyla dikkat çekmişti. Önemli gelişmelerin yaşandığı bu konferanslarda geçtiğimiz yıl bir ilk gerçekleşmiş ve El Salvador Bitcoin’i yasal para birimi olarak kabul etmişti. Gözler yarın yapılacak Miami Konferansına çevrilmiş bulunuyor. İşte detaylar…

“Tarihin en büyük Bitcoin konferansı Miami’de yapılacak”

2019 yılından itibaren düzenli olarak yapılan Bitcoin etkinliği geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştu. 2021 Yılında Miami’de düzenlenmiş organizasyonda en dikkat çeken olaylardan bir tanesi ise El Salvador’un lider kripto para birimi Bitcoin’i yasal para birimi olarak ilan etmesiydi.

Konferans bu yıl 6-9 Nisan tarihleri arasında Miami Beach Kongre Merkezi’nde yapılacak ve bu konferans tarihin en büyük Bitcoin konferanslarından biri olacak gibi görünüyor. Ekip ise bu etkinliği dört gün boyunca sürecek bir hac olarak nitelendiriyor ve şu sözleri ekliyor:

“Bitcoin 2022, daha fazla özgürlük ve bireysel egemenlik isteyenler için dört günlük bir hac. Dünyanın en büyük bitcoiner buluşması için Miami’de görüşürüz.”

Birçok ünlü isim de etkinlikte yer alıyor

Bilindiği üzere birçok insan Twitter gibi platformlar üzerinden Bitcoin’e destek veriyor ve bu isimlerin arasında birçok şirket yöneticisi, senatörler ve ünlü isimler var. Bitcoin (BTC)’e olan desteğiyle bilinen pek çok isim bu konferansa katılacak ve konferans yatırımcılar tarafından yakından takip edilecek. Bu yıl düzenlenen konferansta konuşma yapması beklenen bazı önemli isimler ise şu şekilde:

  • Nayip Bukele – El Salvador Devlet Başkanı
  • Cynthia Lummis – ABD’li Senatör
  • Cathie Wood -Ark Invest CEO’su
  • Peter Thiel – Paypal Kurucu Ortağı
  • Michael Saylor – MicroStrategy CEO’su

Bu isimlerden bağımsız olarak pek çok ünlü ismin konuşma yapması bekleniyor ve program dahilindeki etkinliklere de katılmaları bekleniyor. Konferanslara canlı katılmak için satılan biletler ise 1100 dolar ile 21 bin dolar arasında değişiyor. Ayrıca Bitcoin ile ödeme yapan kişilere yüzde 30’luk bir indirim uygulanıyor. Daha fazla Bitcoin haberi görmek için,  Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!