Dogecoin Fiyatı Yüksekten Uçmaya Hazır Görünüyor!

Dogecoin (DOGE) fiyatı, 28 Ağustos’tan bu yana iki önemli engel arasında işlem görüyor . Üst limiti aşmaya yönelik son girişim, lider meme coin DOGE alıcılarının onu daha da yükseltmeye hazır olduğunu gösteriyor.

Fiyatı bir kırılmaya yaklaşıyor

Dogecoin fiyatı, yaklaşık 40 gündür 0.065 dolarlık engelin altında ve 0.058 dolarlık destek tabanının üzerinde seyrediyor. Alt sınırın 3 Ekim’deki son yeniden testi, şu anda üst sınırla boğuşan ve onu aşmaya çalışan yüzde 13’lük bir artışla sonuçlandı. 0.065 dolarlık engelin bir destek seviyesine başarılı bir şekilde çevrilmesi, alıcıların yeniden canlandığını gösterecek ve DOGE’yi çok yıllı düşüş trend çizgisi ile mücadele etmeye itecektir. Yükseliş momentumu güçlüyse ve Dogecoin fiyatı bu ablukayı keserse, bu bir kırılma sinyali verecektir.

Dogecoin Fiyatı Yüksekten Uçmaya Hazır Görünüyor!

Bu seviyenin üzerinde haftalık kapanış, DOGE’nin 500 günden sonra haftalık bazda ilk kez bu seviyenin üzerinde kapanışı olacağı için önemli olacaktır. Bu hareketin doğası gereği, yatırımcılar Dogecoin fiyatının eşit yüksekleri 0,089 dolardan süpürmesini ve bunun üzerinde duran satın alma-durdurma likiditesini toplamasını bekleyebilirler. Toplamda, bu hareket, meme coin sahipleri için yaklaşık yüzde 35’lik bir kazanç teşkil edecek ve muhtemelen piyasa koşullarına bağlı olarak yerel bir zirvenin oluşabileceği yerlerde.

Dogecoin fiyatı için bu seviyelere dikkat

IntoTheBlock’un Küresel Para Girişi/Çıkış (GIOM) modeli, Dogecoin fiyatının 0.089 dolara kadar olan bu devasa genişlemesini destekliyor. Bu zincir içi ölçüm, ortalama 0,088 dolar fiyatla 60,80 milyar DOGE satın alan yaklaşık 352.000 adresin “Para Bitti” olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, bu bölgeye bir hareket, yatırımcıların eşitlemeye çalışması nedeniyle satış baskısında ani bir artışa neden olabilir. Öte yandan, Dogecoin fiyatı düşen trend çizgisini veya 0.065 dolarlık engeli aşamazsa, bu alıcıların harekete geçmeye hazır olmadığının bir işareti olacaktır. Bu gelişme, DOGE’nin alt limiti 0.058 dolardan tekrar test etmesine neden olabilecek bir satışla sonuçlanabilir.

Dogecoin Fiyatı Yüksekten Uçmaya Hazır Görünüyor!

0.057 dolar seviyelerinin altına yakın bir günlük mum çubuğu, DOGE için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır ve potansiyel olarak 0.049 dolar ve 0.057 dolar talep bölgesinin yeniden test edilmesini tetikleyecektir. Bununla birlikte Elon Musk ile ilgili Twitter söylentileri altcoin fiyatını desteklemeye devam ediyor. Potansiyel bir odak alanı, Twitter’ın iddia edilen spam botları etrafındadır. Nisan ayında Vancouver’daki bir TED konuşmasında Musk, Twitter’ı satın alma teklifinin başarılı olması durumunda, “birinci önceliğin” spam ve dolandırıcılık botlarının platformdan kaldırılması olacağını söyledi. Ayrıca, Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, yatırımcılar DOGE’nin twitter’ın resmi para birimi olmasını bekliyorlar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!