Dogecoin, SHIB ve FLOKI Fiyat Analizi: Ufukta Ralli Var mı?

Kripto para piyasası, haftaya durgun başladı.Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) ve Floki Inu (FLOKI) da yatay yönde fiyat hareketi sergiliyor.

Dogecoin, önümüzdeki günlerde nasıl bir performans sergileyecek?

Dogecoin, son 24 saatte yüzde 1,15 düşüş kaydetti. Meme altcoin, 0.1310 dolar seviyesindeki destek ve 0.2204 dolardaki  direnç arasında bir kanalda işlem görüyor. İşlem hacmi düşük kalırken, bu durum, trader’ların daha keskin bir yükseliş hareketi için yeterli enerjiyi biriktirmediği anlamına geliyor. Bu durumda, yatay yönde devam eden fiyat hareketinin, önümüzdeki günler için daha olası senaryo olabileceğini söylemek mümkün. Dogecoin, an itibariyle 0.1713 dolardan işlem görüyor.
Dogecoin (DOGE)’in en büyük rakibi SHIB’nin fiyatı dünden beri neredeyse değişmedi. SHIB’in oynaklığı, düşen işlem hacmine karşı en düşük seviyelerinde. Şu anda, fiyat hareketi destek ve direnç alanlarından uzak olduğu için ne boğalar ne de ayılar hakim durumda. Ayıların baskısı devam ederse, fiyat en fazla likiditenin bulunduğu bölgeyi, kısa süre içinde 0.000028 dolar seviyesinde test edebilir. SHIB, an itibariyle 0,00003392 dolardan işlem görüyor. Son zamanlarda, ortaklıklar ve projeleri ile gündemden düşmeyen ve Dogecoin (DOGE)’in rakibi olarak nitelendirilen meme altcoin FLOKI ise yeşil renkte. Ancak, meme altcoin, 0,000115 dolar seviyesindeki direnç noktasına doğru başarısız bir bir çıkış yaptı. Boğalar bu seviyeyi aşamaz ve fiyatı bu seviyenin üzerinde sabitleyemezse, piyasadaki durumu ayılar kontrol edebilir. Baskı devam ederse, desteğin yakında 0.00009675 dolardan yeniden test edilme olasılığı var. FLOKI, an itibariyle  0,0010786 dolardan işlem görüyor. Yatırımcılar, Dogecoin, SHIB ve FLOKI arasındaki rekabeti heyecanla izliyor.

DOGE yatırımcıların yüzde 54’ü karda!

Analiz firması IntoTheBlock tarafından sağlanan verilere göre, yüzde 54’ün üzerinde Dogecoin yatırımcısı Aralık 2021 itibarıyla kârlı durumda. Meme tabanlı altcoin projesi 0,16 dolar seviyesinin altına yaşadığı düşüşten sonra toparlanma kaydediyor.

Tesla’nın milyarder CEO’su Elon Musk kısa süre önce Dogecoin’in firmanın bazı ürünleri için ödeme yöntemi olarak kabul edildiğini duyurdu. Dogecoin fiyatındaki yüzde 40 oranındaki artış, meme kripto para birimini önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaştırdı. İlginç bir şekilde, r/DOGE en popüler subreddit oldu ve meme tabanlı altcoin projesinin sosyal medya hakimiyetinde de bir artış olduğunu gösterdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın