Dogecoin Fiyatı Bu Hafta 3X Yapabilir! İşte Kritik Seviyeler!

Dogecoin (DOGE) fiyatı yakında kripto para piyasasındaki en iyi yükseliş gösteren altcoin haline gelebilir. Yüksek oranlı kar peşinde olan yatırımcıların gözü bu hafta, köpek temalı meme coin projesinin üzerinde olacak.

Dogecoin fiyatı çok umut verici görünüyor

Dogecoin  (DOGE) fiyatı, analistlerin şuan ilgi gösterdikleri altcoin’lerden biri olarak olarak ön plana çıkıyor. Çünkü ünlü meme coin yakında bir kripto para piyasalardaki bir çok altcoin projesinden çok daha iyi performans gösterebilir. Makro perspektiften bakıldığında teknikler, önceki görünümlerde 1,00 dolar fiyat seviyesindeki hedeflerle çok boğasal olarak özetlenmişti.  Dogecoin fiyatı, boğalar tarihsel trend çizgisinden uzaklaşırken 0,067897 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Bu süreçte boğalar, 19 Haziran’daki en düşük seviyelerden 0,048 dolara yükselen bir dürtü dalgası yayınladılar.  Eğer dürtü gerçekten daha büyük bir rallinin ilk dalgasıysa, DOGE fiyatı bu ay 0,175 dolar ve daha yüksek seviyeleri hedefleyen bir roket haline gelebilir.

Dogecoin fiyatının seyrek boğasal birleşme sağladığını belirtmek gerekir, çünkü birinci dalga sinyallerinin tespit edilmesi genellikle zordur. Erken giriş boğa ticaret kurulumunun geçersiz kılınması, 19 Haziran’da bir uyarı ile 0,048 dolardaki en düşük seviyedir. Satın almadan önce, yatırımcılar 0,057 dolar bölgesinin bir C dalgası yeniden testini daha aramalıdır. Yeniden test gerçekleşirse, 0,069 dolardan bir sonraki kırılma, geçersiz kılma seviyesinde kesin bir stop loss ile bir giriş noktası olabilir. 0,048 dolardaki geçersiz kılma seviyesi kırılırsa edilirse, ayıların 0,037 dolara doğru yeniden yönlendirilebileceğini ve mevcut fiyattan yüzde 43’lük bir düşüşle sonuçlanabileceğini unutmayın.

Elon Musk DOGE’ye olan ilgisini sürdürüyor

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Dogecoin’i içeren kripto saadet zincirine dahil olmaları nedeniyle kendisine 258 milyar dolarlık toplu dava açılması bile Elon Musk’ın Dogecoin’e (DOGE) olan desteğini sürdürmesine engel olamadı. 16 Haziran tarihinde New York bölge mahkemesinde, milyarder Elon Musk ve şirketleri SpaceX ve Tesla Inc hakkında, Dogecoin’i (DOGE) de içeren “kripto saadet zincirine dahil olmaları” nedeniyle 258 milyar dolarlık tazminat istemiyle dava açıldı. Davacılar ayrıca mahkemeden DOGE ticaretinin ABD sınırları içinde kumar olarak sayılmasını talep etti.

Açılan dava, girişimcilerin alay konusu olmaya başlayınca Musk da, yukarıdaki tweet ile Dogecoin ekosistemine olan sevgisini tekrar göstermiş oldu. Musk, ayrıca açılan davayla ilgili olarak pek de etkilenmişe benzemiyor. 18 Haziran’da, artık proje ekibinde yer almayan Dogecoin yaratıcısı Billy Markus, Dogecoin hakkındaki vizyonunu paylaştı ve geliştiricilerin faydasına ve güvenliğine daha fazla odaklanılması gerektiğini söyledi ve Musk da Markus’un önerisine katıldı. Dünyanın en zengin adamı Musk, Dogecoin’i Tesla ve SpaceX ürünlerine ek olarak diğer hizmetlerde de ödeme yöntemi olarak kullanmaya açık olduğunu söyleyerek Markus’a daha fazla güvence verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!