Dogecoin Fiyat Analizi: DOGE İstikrarlı Bir Yükseliş Sergileyecek mi?

Dogecoin (DOGE), Elon Musk‘ın B Word Konferansı’ndaki açıklamaları nedeniyle yaklaşık bir aydır ilk kez nihayet güç belirtileri gösterdi. Kripto para piyasasının çoğunluğu ile birlikte DOGE, son 30 gün içinde güçlü bir düşüş trendinde kaldı. 30 bin doların altına düşen Bitcoin de, güçlü bir toparlanma gerçekleştiriyor. Elon Musk, konferans boyunca hem BTC’ye hem de DOGE’ye karşı olumlu bir tavır sergiledi. İşaretler, DOGE’nin nihayet istikrarlı bir yükseliş trendi başlatabileceğini gösteriyor.

DOGE kritik seviyeyi geçmeli

Dogecoin, fiyatı neredeyse 3 aydır düşük seviyedeki azalan kanalının en üst trendini tamamen kırmayı başardı. An itibariyle, DOGE ivme kazanırken yeni yüksek seviyeelri test etkem için yükselişini sürdürmeye çalışıyor. Boğalar, fiyatın kanal dışında işlem görmeye devam etmesi için fiyatı 0.193 dolarlık ana direncin üzerinde tutmalı. Bunu başarırlarsa, DOGE muhtemelen 0,20 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir.
DOGE fiyatı, yaklaşık 6 hafta boyunca 50 MA’nın üzerinde tutunamadı. Şu an itibariyle Dogecoin bunun üzerinde seyrediyor. Boğalar bunu sürdüremezse, DOGE azalan kanalına geri düşecek. Fiyat büyük olasılıkla 0.166 dolarlık ana destek seviyesinde destek bulacak. Bu bir düşüş senaryosu olacak ve DOGE’nin ana desteği olan 0.141 dolar’a 0.15 dolar’ın altına düşmesi için kapıları açacak. Bu senaryo şu an için olası görünmüyor.

Musk Dogecoin’in en büyük katalizörü olmaya devam ediyor!

Göreceli Güç Endeksi,  yükseliş ivmesi ile düşük seviyelerden toparlandı. Güç şimdi yükselen bir kanalda sıkışıp kalmış durumda ve aşırı alım baskısı gerçekleşene kadar böyle kalmaya devam edebilir. Stokastik RSI, Dogecoin yükselmeden önce biraz daha konsolidasyona ihtiyaç olduğunu gösterebilecek aşırı alım bölgesini az önce reddetti. Musk, SpaceX ve Tesla’nın Bitcoin (BTC) yatırımı olduğunu, kendisinin de kişisel olarak Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin yatırımları olduğunu aktardı.

Geçtiğimiz aylarda bir dolarlık banknotun üzerine Dogecoin simgesini koyan Musk, altcoin‘in 1 dolara ulaşabileceğini ima etmişti.  Ayrıca, Musk, bir kullanıcının attığı tweete de, “Hiç Dogecoin satmadım, satmayı da planlamıyorum” yanıtını vermişti. Görünüşe göre, DOGE, Musk’ın etkisiyle uzun vadede fiyat artışını sürdürebilir.

Dogecoin gün içi seviyeleri

Fiyat: 0.186 dolar

Trend: Ayı

Volatilite: Yüksek

Destek: 0.166 dolar

Direnç: 0.193 dolar

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın