Teknik Analist Dogecoin İçin Ay Sonu Fiyat Tahminini Paylaştı

Dogecoin fiyatı yavaş ve istikrarlı bir düşüş trendinde bulunuyor. Bununla birlikte, bu düzeltme son kazanımlarını geri alıyor ve çok önemli bir destek alanını bir direnç bariyerine dönüştürmeye yakın görünüyor. Mevcut görünüm düşüş eğiliminde olsa da, bu düşüş çok ihtiyaç duyulan bir dipten dönüş modeli oluşturacak ve DOGE’nin değerini neredeyse iki katına çıkaracak.

Akash Girimath: Dogecoin fiyatı fırlatma rampası arıyor

Dogecoin fiyatı 28 Eylül ile 2 Ekim arasında %38 oranında artarak 0,212 ila 0,230 dolar direnç alanını böldü. DOGE fiyatı bu  fiyat seviyesini bir destek bariyerine çevirdi. Bu yükseliş yönünde bir gelişme olsa da, Bitcoin ETF söylentileri dolaşmaya başladıkça altcoin piyasaları kullanıcılar arasında azalan bir ilgi görmeye başladı.

Belki de altcoin projelerinden Bitcoin (BTC)’e dönen sermaye, Dogecoin (DOGE) fiyatının %18’ini düzeltmesine neden olan söz konusu bariyerin içinde işlem görüyor. 0,212 dolar fiyat seviyesinin altında kesin bir kapanış, boğaların kaybettiğini ve bu geri çekilmeyi uzatma şansının yüksek olduğunu gösterecek.

DOGE sahiplerini büyük bir yükseliş trendi bekliyor

Ünlü analist Akash Girimath böyle bir durumda, Dogecoin fiyatı, çift dip oluşturma ve düşüşü tersine çevirme şansına sahip olduğunu ve 29 Eylül’deki en düşük 0,195 dolarlık düşüşü tekrar ziyaret edeceğini söylüyor. Burada bir geri dönüş yapmamak, meme tokeni 0,1789 dolara veya 0,16 dolarda sabit bir talep seviyesine sürükleyecektir. Burada DOGE fiyatı, DOGE sahiplerini büyük bir yükseliş trendinin beklediğine işaret eden üçlü dip kurulumu oluşturacak.

Benzer bir rallinin başladığını varsayarsak, Dogecoin fiyatı geçici engelleri aşacak ve 6 Eylül’ün en yüksek seviyesi olan 0,314 dolarda kalan likidite için koşacak. Bu artış, 0,160 dolardan %97’lik bir yükseliş oluşturacaktır.

DOGE/USDT – Günlük Grafikchart

Öte yandan, Dogecoin fiyatı 0,16 dolar seviyesini koruyamazsa, mem para için işler düşüşe geçecek. Piyasa katılımcıları, DOGE’yi 0,121 dolar seviyesindeki en yakın destek seviyesine çekmek için %25’lik bir düşüş bekleyebilirler.

Yazımızın hazırlandığı sırada Dogecoin fiyatı, 24 saatlik işlem hacmi 1.661.657.011 dolar ile 0,223747 dolar seviyesindedir. DOGE son 24 saatte %14 oranında düşüş kaydetti. Mevcut sıralaması 29.462.616.822 dolar ile 10. sırada bulunuyor. Dogecoin, 131.678.439.690 dolaşım arzına sahiptir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment