DOGE, Aralık 2022’ye Kadar 1 Dolara Ulaşabilir mi? İşte Cevabı!

Kripto para piyasaları son günlerde dalgalanmalar yaşarken birçok kripto para uzmanı popüler memecoin DOGE hakkında yorumlarda bulundu. Peki DOGE, 1 dolarlık hedefine ulaşabilecek mi? İşte uzman yorumları…

DOGE 1 dolar seviyesine yaklaşabilecek mi?

26 Temmuz’da CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, DOGE şu anda 0.06104 dolardan işlem görüyor Bu seviye, DOGE’nin 2022’nin sonuna kadar ulaşmasını beklediği 1 dolarlık kilit psikolojik seviyeden 0.939 dolar veya yüzde 93 uzakta bulunuyor.

DOGE 7 Günlük Fiyat Grafiği

Birçok kripto para analisti ise popüler memecoin Dogecoin için daha olumlu tahminlerde bulunuyor. Ankete göre 33 kripto para analisti ve Web3 Fintech endüstri uzmanlarının fikir birliğine göre DOGE, yıl sonuna kadar 0.16 dolarlık barajı aşabilecek durumda bulunuyor. Kripto para piyasalarında büyük çöküş yaşanmadan hemen önce 2022 ylı başında aynı uzmanlar, DOGE için 2030 yılına işaret ederek, popüler memecoin’in fiyat seviyesinin 0.92 dolar seviyelerine ulaşabileceğine inanıyorlardı. Ancak bu tahminler geride kaldı ve aynı uzmanların tahminine göre en iyi seviye 0.54 dolarlık seviye olarak açıklanıyor. Analistlerin 2025 yılı için beklentileri ise DOGE’nin 0.32 dolar seviyelerini görmesi olarak karşımıza çıkıyor.

DOGE, yıllara göre fiyat tahmini

Finder’ın kurucusu Fred Schebesta Dogecoin hakkında düşüncelerini bildirdi!

Finder’ın kurucusu Fred Schebesta’ya göre DOGE, kripto para dünyasında özel bir yere sahip olan bir meme coin olarak açıklanıyor. Ünlü ismin yaptığı açıklamalar ise şu şekilde:

“Değeri belirlemek için geleneksel yöntemleri kırmanın değerli bir eğlence olduğu kripto para dünyasında bu küçümsenmemelidir. Yatırımcılar, daha fazlası olacak ve diğerleri gelip gidecek olsa da, Doge’un sonsuza kadar orijinal olacağını bilerek sıkı sıkıya sarılabilirler. Belki de piyasanın zaman zaman bunu hatırlamasını beklemek olası değildir. ”

Daha önce Kriptoarena.com olarak belirttiğimiz, Web3 Reklam platformu olan Permission’un baş ürün sorumlusu Vanessa Harris, Dogecoin ve Shiba Inu gibi popüler memecoin’lerin sadece 2021 yılında dikkat çekici olduklarına vurgu yaparak, gelecekte terk edileceğini belirtiyor.

“2022 yılında birçok yatırımcı faydalı kripto paralara yöneldi. Köpek temalı kripto paraların ilk 100’de kalamayacağını düşünüyorum fakat ilham verdikleri altcoin’ler ve dostluk için her zaman kalplerimizde bir yere sahip olacaklar!”

Ayrıca Dogecoin Vakfı, Dogecoin fiyatını artırmak için yakın zamanda, token’ın faydasını artırma planlarını detaylandıran Dogecoin Trailmap’i başlattı. Ancak, Finder’ın Ocak anketine katılan 28 kişinin yüzde 53,6’sı DOGE’nin kendisini bir memecoin’den bir yardımcı birime yeniden markalayamayacağına inanıyor. Karşılaştırıldığında, panelin yüzde 17,9’u yeniden markalaşmada başarılı olabileceğine inanırken, panelistlerin yüzde 28,6’sı ise kararsız kalıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!