Dikkat: Kripto Borsası Binance Bu İşlem Çiftlerini Delist Ediyor!

Kripto para piyasasının yakından takip ettiği dev kripto para borsası Binance, kullanıcıları için daha iyi bir işlem ortamı sunma amacıyla yeni delist haberleriyle yatırımcıların karşısına çıktı. Son olarak yaptığı açıklamada Binance, marjin işlemlerden bazı altcoin işlem çiftlerini delist edeceğini duyurdu. Bu duyuru ile beraber birçok yatırımcı borsayı yakın takibe aldı! İşte detaylar…

Binance marjin işlemlerde bazı altcoin çiftlerini delist ediyor

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere dev kripto para borsası haftadan haftaya yeni değişikliklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Son olarak 13 Eylül Çarşamba tarihli yaptığı resmi açıklamaya göre dev borsa Binance, My Neighbor Alice (ALICE), Ankr Network (ANKR), Avalanche (AVAX), Biconomy (BICO), Clover Finance (CLV), Coti (COTI), Mines of Dalarnia (DAR), Dego Finance (DEGO), Golem (GLM), Immutable X (IMX), Keep3rV1 (KP3R), Kusama (KSM), Loopring (LRC), Mdex (MDX), Maker (MKR), Polymesh (POLYX), Smooth Love Potion (SLP), WAX (WAXP), Tezos (XTZ) ve Zilliqa’nın (ZIL) altcoinlerine ait bazı işlem çiftlerini delist edeceğini duyurdu.

Bu duyuru ile beraber bazı altcoin projelerinde düşüşler yaşanırken uzmanlar, yapılan bu delist işlemlerinin kullanıcıların daha iyi bir ortamda işlem yapmalarına katkı sağladığını aktardı. Duyuruya göre ALICE, ANKR, AVAX, BICO, CLV, COTI, DAR, DEGO, GLM, IMX, KP3R, KSM, LRC, MDX, MKR, POLYX, SLP, WAXP, XTZ ve ZIL altcoin çiftlerinin BUSD paritesini izole marjin ve çapraz marjin işlemlemlerde borçlanmasını 15 Eylül tarihinde askıya alacak. Bunun hemen ardından 21 Eylül saat 09:00 itibariyle ise bu pozisyonlarda tüm açık pozisyonlar kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak. Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve aşağıda bulunan işlem çiftlerini delist edecek:

ALICE/BUSD, ANKR/BUSD, AVA/BUSD, BICO/BUSD, CLV/BUSD, COTI/BUSD, DAR/BUSD, DEGO/BUSD, GLM/BUSD, IMX/BUSD, KP3R/BUSD, KSM/BUSD, LRC/BUSD, MDX/BUSD, MKR/BUSD, POLYX/BUSD, SLP/BUSD, WAXP/BUSD, XTZ/BUSD ve ZIL/BUSD 

Borsa bu detaylara dikkat edilmesini önerdi

Dev borsadan gelen duyuruya göre söz konusu altcoinler için marjin işlemlerde diğer çiftleri için tamamen delist edilmeyecek. Belirli işlem çiftleri için yapılan bu duyuru ile beraber borsa, bu altcoin çiftlerinde varlıkları olan yatırımcıların varlıklarını çekmesini öneriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!