Çinli Dev Bilişim Şirketi Bu Altcoin İle İşbirliği Yaptığını Duyurdu!

Web3 altyapısı ve geliştiricisi altcoin Ankr, Tencent Cloud ile işbirliği yaparak Tencent Cloud’un ilk Web3-yerel ürünü olan Tencent Cloud Blockchain RPC’yi (Remote Procedure Call) piyasaya sürdü. Bu gelişmenin bir sonucu olarak, verilere hızla erişen ve birden fazla blockchain üzerinde işlem gerçekleştiren Web3 uygulamalarının oluşturulması için yeni kapılar açılacak.

Dev bilişim şirketi ve bu altcoin anlaştı!

Popüler altcoin Ankr ve Tencent Cloud birlikte çalışarak birbirlerinin güçlü yönlerinden yararlanmayı hedefliyor. Ankr gelişmiş blok zinciri altyapısı sağlarken, Tencent Cloud da birinci sınıf bulut bilişim ve ağ uzmanlığı sunuyor. Bu sayede, talep zinciri başına saniyede 1.800 talebe varan bir hızla çok sayıda talebi art arda işleyebilen çok verimli bir RPC Hizmeti ortaya çıkıyor. Web3’e özgü RPC hizmeti, işletmelere blockchain düğümlerine verimli erişim sağlamak için geliştirilmiştir. Ethereum’un ana ağı, BNB Chain ve Polygon PoS dahil olmak üzere birçok blok zincirinde hızlı ve verimli veri sorguları ve işlem işleme, blok zinciri tabanlı uygulamalar üzerinde çalışırken Tencent Cloud Blockchain RPC kullanan geliştiriciler tarafından kullanılabilir.

Tencent Cloud Blockchain RPC ile şirketler ve Web3 projeleri kolayca blockchaine erişebilir ve kendi düğümlerini konuşlandırmanın karmaşıklığından kaçınabilir. Blockchain’lerde güncelleme ve değişikliklere sıkça ihtiyaç duyulması nedeniyle, düğümleri dağıtmak, çalıştırmak ve yükseltmek için gerekli olan yüksek işletme maliyetleri, personel ve kaynaklar bu kısıtlamalara katkıda bulunur.

Düğümler donanım arızalarına, ağ kesintilerine ve uygulama performansını olumsuz etkileyebilecek kötü niyetli saldırılara karşı savunmasız olduğundan, yeni ürün aynı zamanda zayıf istikrar ve kullanılabilirlik sorunlarını da ele almaktadır. Tek düğümler yüksek eşzamanlılık ve yoğun talep zamanlarında elastik olarak ölçeklenemediğinden, bu hizmet bu soruna da bir çözüm sunmaktadır.

Daha yüksek verim sağlayacak

Tencent Cloud Blockchain RPC aracılığıyla birden fazla hizmet katmanı sunulacak. Genel katman ücretsiz blockchain etkileşimine izin verirken, premium katman daha yüksek verim ve hız limitleri için kullandıkça öde seçenekleri sunacak. Buna ek olarak, daha geniş bir kullanım alanı ve bölge yelpazesini desteklemek için yalnızca kurumsal bir sürüm de hazırlanıyor. Ek blockchain uyumluluğu ve yüksek kaliteli bir API hizmeti, entegre edilecek iki önemli eklentidir.

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere bu ortaklığın başlatılması, Ankr ve Tencent arasında daha fazla işbirliği ve buluş için zemin hazırlıyor. Buna ek olarak, hem yeni Web3 girişimlerinden hem de yerleşik şirketlerden blockchain uygulamalarında yeni bir hızlı inovasyon çağını başlatıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!