Dev Borsa Duyurdu: Bu 23 Altcoin Delist Oluyor!

Kripto para piyasalarının büyük borsalarından biri olan KuCoin, yakın zamanda yaptığı duyuruda bu altcoin projelerinin delist olacağını aktardı. Yaptığı açıklamalarda 23 altcoin projesine değinen dev borsa, bu altcoin projelerini 28 Aralık tarihinde delist edecek! İşte detaylar…

Dev kripto para borsası bu altcoin projelerini delist ediyor!

Dev kripto para borsası yaptığı yeni duyuru ile beraber yatırımcıların karşısına delist edeceği altcoin projeleri ile çıktı. KuCoin resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada borsa, Augur (REP), Bancor (BNT), BakeryToken (BAKE), Ooki (OOKI), Shiden Network (SDN), Xensor (XSR), Power Ledger (POWR), MetaHash (MHC), IDEX (IDEX), Keep3rV1 (KP3R), StormX (STMX), Mobox (MBOX), Aion (AION), Spell Token (SPELL), NFTB (NFTB),RIF Token (RIF), Binamon (BMON), Fractal (FCL), HORD Token (HORD), Status (SNT), Alpaca Finance (ALPACA), Wrapped NCG (WNCG) ve Bitcoin Diamond’u (BCD) delist edeceğini açıkladı. Bununla birlikte borsanın yaptığı açıklama doğrultusunda, bu kripto para birimleriyle ilişkili 41 işlem çifti de beraberinde delist olacak.

Yapılan açıklamaya göre dev kripto para borsası, TSİ 28 Aralık 13.00’te XSR/USDT, POWR/BTC, POWR/USDT, POWR/ETH, MHC/USDT, MHC/ETH, MHC/BTC, IDEX/USDT, KP3R/USDT, STMX/USDT, MBOX/USDT, MBOX/BTC, REP/BTC, REP/USDT, REP/ETH, BNT/BTC, BNT/USDT, BNT/ETH, BAKE/BTC, BAKE/USDT, BAKE/ETH, OOKI/USDT, OOKI/BTC, SDN/USDT, SDN/ETH, AION/ETH, AION/BTC, SPELL/USDT, NFTB/USDT, RIF/BTC, BMON/USDT, FCL/USDT, FCL/ETH, HORD/USDT, SNT/ETH, SNT/BTC, ALPACA/USDT, WNCG/USDT, WNCG/BTC, BCD/BTC ve BCD/ETH işlem çiftlerini spot işlemlerden delist edecek.

Daha önce kriptoarena.com olarak birçok kez haberlerini aktardığımız dev kripto para borsası, bu kripto para birimlerinin borsadan çekilmesi için 23 Haziran’a kadar cüzdan desteği sağlayacağını da aktardı. Dev kripto para borsası, bu kararı ise yatırımcıların mevcut piyasada fonlarını daha iyi yönetebilmesi için ve daha büyük zararlarla karşı karşıya gelmemeleri için gerçekleştirdiğini bildirdi.

Kripto para piyasası 2022’nin sonuna durgun giriyor!

Bildiğiniz üzere 2022 yılında kripto para borsası, FTX, Terra gibi büyük çöküşlerle karşı karşıya kaldı. Kripto para borsalarında yaşanan bu çöküşlerin ardından birçok kripto para birimi değerinin büyük bir çoğunluğunu kaybetti. Başta lider kripto para birimi Bitcoin olmak üzere Stablecoin’lere kadar birçok kripto para birimi etkilendi. Yatırımcılar ise 2023 yılını merakla bekliyor.

Bir diğer yandan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son bir haftalık süreçte yüzde 0.7 değer kazandı ve anlık olarak 16.846 dolar seviyesinden işlem görüyor. Piyasanın geneli ise durgun seviyelerde bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!