Coinmetro Token (XCM) Nedir?

Coinmetro Token (XCM) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. XCM Coin, Coinmetro ekosistemine güç veren bir kripto para birimidir. Özellikle XCM kullanıcılarına farklı avantajlar sunarken, Coinmetro kullanıcılarına da değer katmaktadır. Coinmetro Token ETH üzerinde ERC-20 akıllı sözleşmesi ile oluşturulmuştur. Özellikle bu Token, birçok açıdan Binance borsasının yardımcı Tokeni olan BNB’ye benzerlik göstermektedir. Platform kullanıcıları XCM aracılığıyla Coinmetro içerisinde bir dizi avantaj elde etmektedir. Aynı zamanda bu Token, bazı özelliklere ve premium erişimlere de imkan tanımaktadır. Özellikle kullanıcılar, bu kripto parayla borsalarda alım-satım yapabilmektedir. Borsa, XCM’nin güvenli olarak tutulmasını desteklemektedir. Fakat isteyen kullanıcılar, Token’lerini herhangi bir ERC-20 uyumlu cüzdana da aktarabilmektedir.

Projenin amacı nedir?

Projenin amacı; Coinmetro kullanıcılarına değer ve yarar sağlamaktır. Platformun kullanım durumları her yıl birçok borsaya benzer şekilde genişlemektedir. Aynı zamanda Coinmetro Token, neredeyse bütün yeni kullanım durumlarına entegre edilmektedir. Kripto para, borsa içerisindeki çoğu işlemlerde kendisine yer bulmaktadır. Özellikle platformun öncelikli kullanım durumu ödemelerdir. Proje içerisindeki bütün hizmet ve işlem ücretleri XCM cinsinden ödenmektedir.

Aynı zamanda kripto para, borsalarındaki marjin ve kaldıraçlı ticaretler gibi finansal ürünlerde de yatırımcılara bir dizi avantaj sağlamaktadır. Mesela XCM kullanıcıları, kopyalama fonksiyonları aracılığıyla diğer kullanıcıların stratejilerini uygulayabilmektedir. Hatta kripto para, 5 kat kaldıraç ve harika bir kullanıcı ara yüzüyle bir marj ticaretlerinde kendini göstermektedir. Özellikle alım-satım kopyalamaya benzer şekilde, kaldıraçta bütün ücretler XCM’de toplanmaktadır.

Coinmetro Token (XCM) nedir? Nasıl satın alınır?

Şu anda XCM ile işlem yapılabilen borsalar; Uniswap (V2) ve kendi borsasıdır. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

İlk adım olarak XCM listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonrasında borsanın hesap açma adımlarını izleyin. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay süreçlerini tamamlayın. Bir diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını izleyin. Son adım olarak istenilen bakiye tutarınca XCM Coin’i seçerek alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!