Coinbase duyurdu: Bu Metaverse Coin Uçuyor!

Coinbase, Metaverse coin projesini listelemeyi planladığını duyurmasının ardından, Metaverse ekosisteminin yerel token’i olan Sandbox (SAND), yüzde 16 artış yaşadı. Coinbase’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük borsa olduğu göz önüne alındığında, duyurunun SAND’a fayda sağlaması bekleniyor. Borsa duyuruyu Twitter üzerinden gerçekleştirdi.

Coinbase, listesine bu metaverse coin projesini ekliyor

SAND token’i, duyurunun hemen ardından yüzde 16’nın üzerinde bir artış kaydetti. Bu, Sandbox token’ın en büyük oyun token’ları arasında en çok kazanan olmasına yardımcı oldu. SAND, şu anda 1,36 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 24 saatlik işlem hacmi yüzde 62 artarak 588 milyon dolara ulaştı. Daha önce Coinbase, Ethereum ağına dayalı olarak yaklaşık 45 farklı ERC-20 token’i ve Solana ağına 6 SPL token’i ekleyeceğini açıkladı.

Oyun destekli altcoin’ler de geçtiğimiz haftalarda yaşanan düşüşlerden zarar gördü. SandBox Token, son 30 gün içinde yüzde 54 düşüş yaşadı. SAND fiyatlarındaki son dalgalanması, token’in bir şekilde kaybını kapatmasına yardımcı oldu. CoinMarketCap’e göre, token 1,6 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 3. en büyük oyun token’i. Sandbox’ı daha uygun, daha ekolojik ve enerji açısından verimli hale getirmek için ekosistem, Polygon Matic (OxPolygon) üzerinden yürütüleceği belirtiliyor.

Devasa ETH balinaları oyun destekli token alıyor

Sandbox, teknoloji firması Cualit’i satın aldığını duyurdu. Bu durum, Web3 geliştirmesini ve Metaverse ekosisteminin büyümesini hızlandırmak adına yapılmış başka bir olay. Bu arada, oyun kategorisi kripto para birimleri, 24 saat içinde kümülatif Piyasa değerlerinde yüzde 9’un üzerinde bir artış yaşadı. Toplam değer şu anda 13,6 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik işlem hacmi yüzde 8,5 artarak 4,9 milyar dolar seviyesine ulaştığı belirtiliyor.

Devasa Ethereum (ETH) balinalarından biri şuanda düşüşü değerlendirmek adına özellikle oyun destekli altcoin’lerden cüzdanına eklediği belirtiliyor. Balina İstatistiklerine göre, Decentraland (MANA), ApeCoin (APE) ve Axie Infinity (AXS) gibi en iyi oyun destekli altcoin’ler, son 24 saat içinde balinalar tarafından satın alınan en iyi 10 token listesine girdi. Daha fazla altcoin haberi için Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!