Dikkat! Cardano Fiyatı Daha Da Kötüye Gidebilir!

Cardano (ADA) fiyatı, yatırımcıları için işleri daha da kötüleştirebilecek ilginç bir görünüm sergiliyor. Kısa vadeli görünüm, kripto para piyasalarının daha büyük düşüş resmiyle yavaş yavaş hizalanıyor .

Cardano fiyatını kısa vadede neler bekliyor

Cardano (ADA )fiyatı , 6 Eylül’ün en yüksek seviyesi olan 0,512 dolara kıyasla 0,524 dolarda daha yüksek bir yüksek seviye üretti. Bu görünüm yükseliş olsa da, devam edemedi ve yüzde 8,7’lik dik bir satışa yol açtı. Bununla birlikte, düşüş, 19 Haziran’dan bu yana devam eden daha hafif bir düşük, yani likidite fraktalını henüz oluşturmadı. Cardano fiyatının başka bir dalış yapmadan önce 0,488 dolara geri çekilmesi muhtemel olduğundan, tam bir yükseliş trendi olasılığı düşük. Ortaya çıkan düşüş, ADA’yı 0,433 ABD doları destek seviyesine indirebilir, ancak ideal likidite koşusu, 0,425 ABD dolarında oluşan eşit düşüklerin bir taraması olacaktır. Bu hareket, toplamda Cardano fiyatında yüzde 13’lük bir düşüş oluşturacaktır.

Cardano fiyatı için kısa vadeli görünüm düşüş eğilimi gösteriyor. Üç günlük grafik, ADA’nın 0.40 dolardan üç düşük en yüksek ve iki eşit en düşük ile azalan bir üçgen oluşturduğunu gösteriyor. Bu salınım noktalarını trend çizgileri kullanarak birleştirmek, azalan üçgenin 10 Mayıs’tan beri oluştuğunu gösteriyor. Bu teknik formasyon, ilk yüksek salınım ile en düşük salınım arasındaki mesafenin 0,400 dolarlık kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilen yüzde 40’lık bir düşüşün 0,241 dolara geleceğini tahmin ediyor.

ADA için bu seviye çok önemli

Cardano fiyatının bu seviyenin altında üç günlük bir mum çubuğu ürettiğini varsayarsak, bir kırılma sinyali verecek ve potansiyel olarak yüzde 40’lık bir çöküşü 0,241 dolara tetikleyecektir. Öte yandan, Cardano fiyatı düşemezse, bunun yerine daha yükseğe tırmanır ve 0,594 doların üzerinde daha yüksek bir zirve üretirse, bu ADA için düşüş görünümünü geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda, Cardano fiyatı 0,700 dolarlık bir koşu yapabilir ve burada duran stop-loss likiditesini toplayabilir.

Bütün bu teknik analizi yanı sıra, Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, kripto para birimleriyle ilgili sosyal ve teknolojik verileri izleyen bir platform olan Contora’daki ekibe göre Cardano (ADA), “teknoloji geliştirme” ile en iyi kripto para projesi haline geldi. Güncelleme, Contora’nın arkasındaki ekibin veri izleme algoritmasını güncellemesinden ve Cardano’nun GitHub depolarını izleme şeklini ayarlamasından sonra geldi. .

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!