Uzmanlar Açıkladı: Bu Yapay Zeka Coin Patlama Yapabilir!

Kriptoarena.com olarak daha önce de aktardığımız üzere 2023 yılının ilk çeyreği, özellikle yapay zeka coin projeleri için mükemmel bir fırsat oldu ve birçok kripto para yükselişe geçti. Bu dönemin ardından gelen sessizlikle beraber yapay zeka coin projeleri hype’larını kaybetse de bu yapay zeka coin yakın zamanda patlayabilir! İşte detaylar…

Uzman isim yükseliş için bu yapay zeka coin projesine işaret etti!

Kripto para piyasası bir süredir düşüş içerisinde ve birçok yatırımcı yeni fırsatlar arıyor. Önde gelen uzmanlar bu süreç için yapay zeka coin projelerine işaret ederken, popüler proje SingularityNET (AGIX) fiyatı önemli bir destek seviyesinden geri döndü ve kısa vadeli yükseliş sinyalleri oluşturdu. Bu yüzden uzmanlara göre önümüzdeki günlerde toparlanmalar yaşayabilir. Bununla beraber SingularityNET (AGIX) fiyatı, 8 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,666 dolara ulaştığından beri düşüşte. Bu hareket, fiyatı daha önce 2022’nin düşüş piyasasında yatay direnç olarak hareket eden 0,175 dolarlık önemli bir destek bölgesine getirdi.

Daha sonra, fiyat toparlandı ve şu anda 0,230 dolarlık önceki destek seviyesine yaklaşıyor. Fiyat bu seviyeyi aşarsa, 0,32 dolarlık önemli direnç bölgesine doğru yükselebilir. Bununla beraber proje, günlük RSI göstergesi aşırı satım bölgesinden toparlandıktan sonra yükseliş sapması oluşturdu. Bu, genellikle trendin yukarı yönde tersine dönmesine yol açan bir yükseliş sinyali olarak yorumlanıyor. Bu nedenle uzmanlara göre, AGIX fiyatının 0,230 dolarlık direnç seviyesini aşması ve yükselmeye devam etmesi olasılığı bulunuyor.

Kısa vadede yukarı yönlü eğilim gerçekleşebilir

Bir diğer yandan 4 saatlik grafiği yorumlayan kripto para uzmanları, fiyatın son birkaç gün içerisinde bir konsolidasyon aralığının üzerine çıktığını gösteriyor. Uzmanlara göre bu durum, kısa vadeli trendin yukarı döndüğünü gösteren bir yükseliş sinyali olarak yorumlanıyor. 4 saatlik RSI göstergesi de 50 seviyesinin üzerine çıkarak ve yukarı yönlü eğilim göstererek bu olasılığı destekliyor. Uzmanlar, bir sonraki hedefin 0,27 dolarda bulunabileceğine dikkat çekiyor.

En olası senaryo, fiyatın 0,23 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkacağını ve yakın gelecekte yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. Uzmanlara göre potansiyel hedefler ise 0, 27 ve 0,32 dolar olarak belirlendi. Anlık olarak popüler yapay zeka coin AGIX, 0,220565 dolardan işlem görüyor. Popüler projenin piyasa değeri ise anlık olarak 270 milyon dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!