Bu Küçük Altcoin 10x Yaptı! İşte Yükselişin Sırrı

Son zamanlarda kripto para yatırımcılarının dikkatini çeken bir altcoin projesi var. Geçtiğimiz günlerin popüler altcoin projesi Conflux (CFX), yakın zamanda yaşadığı yükseliş ile beraber adından sık sık bahsettiriyor. Proje son bir haftalık süre içerisinde yüzde 500’ün üzerinde değer kazandı! İşte detaylar…

Bu altcoin projesi büyük ortaklıklarla beraber yüzde 1000’in üzerinde arttı!

Önde gelen kripto para yatırımcıları yakın zamanda Conflux (CFX)’ta meydana gelen yükselişleri yakından takip ediyor. Popüler proje anlık olarak 0,342271 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saat içerisinde yüzde 63’ten fazla değer kazandı. Bir haftalık süre öncesine kadar CFX, yüzde 500’ün üzerinde muazzam bir yükselişe imza attı.

CFX son bir haftalık fiyat grafiği

Bir diğer yandan 2023 rallisiyle beraber Ocak ayında yüzde 1150’lik bir büyüme performansı sağlayan altcoin projesi, bu büyüme oranıyla beraber tüm piyasa toparlanma belirtileri gösterirken bile birçok kripto para biriminden daha yüksek seviyelerde bulunuyor. Bununla beraber CoinGecko verilerine göre CFX, 12 Mayıs 2021’deki ATH seviyesi olan 1.7 USD’den hala yüzde 81 daha düşük seviyelerde bulunuyor. Uzmanlar CFX’in son yükselişinin Çin’de kurduğu büyük ortaklıklardan kaynaklandığını düşünüyor.

Öte yandan geçtiğimiz Ocak ayının sonlarında Conflux (CFX), Little Red Book adlı popüler bir Çin sosyal ticaret uygulamasına olan entegresini başarıyla tamamladı. Uygulama Çin’deki kullanıcıların profil resimleri için NFT oluşturmasını destekliyor. Haberle birlikte CFX, hızla yükselişe geçerek yüzde 60’ın üzerinde değer kazandı. Kriptoarena.com olarak daha önce aktardığımız üzere Little Red Book, Çin’deki en büyük ticaret uygulamalarından biridir.

Bir başka şirket ortaklığı ise ülkenin en büyük ikinci kablosuz ağı China Telecom ile açıklandı. 15 Şubat’ta gerçekleştirilen bu ortaklıkta iki şirket, bir Blockchain SIM kartı (BSIM) geliştirmek için ortaklık kurduklarını duyurdu.

Conflux Network’e göre BSIM, kullanıcıların genel ve özel anahtarlarını yönetecek ve kartta depolayacak ve özel anahtarları korumak için şifreleme uygulayacak. Şirket, “BSIM kartı, Conflux’un Ağaç grafiğini, ikili Proof-of-Stake mekanizmasını ve Proof-of-Work teknolojisini entegre ederek dünyadaki herhangi bir blockchain için optimum performansı destekliyor” dedi. Bu teknoloji ile iki şirket, cep telefonlarını Web3 ve metaverse’nin kilidini açmak için anahtarlara dönüştürmeyi umuyor. BSIM deneme programı bu yıl içinde Hong Kong’da uygulanacak. Diğer deneme programlarının Şanghay gibi şehirlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Hong Kong finans ve teknoloji merkezi olmak için adımlar atıyor!

Öte yandan, Çin’deki kripto para birimi topluluğu, ülkenin Hong Kong aracıları aracılığıyla kripto para birimleri üzerindeki kısıtlamaları gevşetmesi konusunda iyimser. Uzmanlar tarafından aktarıldığı üzere Hong Kong, bir finans ve teknoloji merkezi olarak konumunu eski haline getirmek için kripto para birimlerine yeniden açılma planlarını duyurdu. İstişare süreci 31 Mart’ta sona erecek.

Haber duyurulmadan önce, TRON’un kurucusu Justin Sun, bazı bölgelerde uygulanan kripto para birimi madenciliği ve yatırımları için vergi düzenlemelerinin kanıtladığı gibi, Çin’in daha kripto dostu hale geldiğini belirtmişti. 20 Şubat’ta Huobi Exchange, Hong Kong’da faaliyet göstermek için kayıt belgelerini sunduğunu duyurdu. Sun ayrıca, tüm zamanların en büyük pazarı olan Çin’in dönüşünü tahmin etmek için Hong Kong’a taşındı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!