BTC, SHIB Değil: Şubat Bitmeden Alınacak Altcoin Bu!

Önde gelen kripto para uzmanları, yakın zamanda yaptığı analizlerde Şubat ayında BTC, SHIB ve diğer büyük kripto paraların yerine bu altcoin projesini öneriyor! Son 24 saatlik süreç içerisinde yükselişe geçen bu altcoin, yatırımcıların dikkatini çekti! İşte detaylar…

Uzmanlar, Şubat ayında BTC ve SHIB yerine bu altcoin projesini önerdi!

Kripto para yatırımcıları, son 24 saatlik süreç içerisinde altcoin projesi EOS’a yöneldi. Son 24 saatlik periyotta yüzde 5.45’lik bir yükseliş yaşayan altcoin EOS, anlık olarak 1.25 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bununla beraber gün içerisinde uzun yükseliş mumu ile alıcılar 1.24-1.22 dolarlık aylık direnç seviyesini kırmayı başardı.

Günlük hacimle desteklenen bu kırılma, alıcıların daha yüksek seviyelere tırmanma konusundaki güvenini ortaya çıkarıyor. Analistlere göre günlük mum seviyesi 1,24 dolar seviyesinin üzerinde kapanırsa, EOS ile ilgilenen yatırımcılar yükseliş için bir giriş fırsatı yakalayabilir.

Bir diğer yandan Altcoin EOS fiyatı, günlük grafikte yuvarlanan bir dip formasyonunun oluşumunu gösteriyor. Model, kademeli bir düşüş eğilimi, ardından bir istikrar/birikim dönemi ve U şeklinde bir eğri ile sonuçlanan istikrarlı bir artış eğilimi ile karakterize edilebilir. Anlık olarak altcoin projesinin fiyatı, birikim bölgesinden, ek onayla daha fazla alıcının girebileceği toparlanma aşamasına doğru yol alıyor.

Dolayısıyla bu formasyonun etkisi altında, EOS fiyatı bu formasyonun boyun çizgisi direncine ulaşmak için yüzde 47.5 oranında yükseliş göstermeli. Uzmanlara göre bu neden dolayısıyla modelin oluşumu, altcoin projesi için sürekli bir iyileşme hissi oluşturuyor.

Uzmanlar kripto para piyasasındaki son toparlanmaya dikkat çekerken, EOS fiyatı geçtiğimiz 5 günlük süreç içerisinde dikey bir büyüme göstererek yatırımcıların karşısına çıktı. Bu yükseliş rallisi ile beraber proje fiyatı, yüzde 24.4’lük bir kazanç elde ederek, 1.24-1.22 dolarlık kritik direnç bölgesini aşmayı başardı.

Uzmanlara göre yukarıda belirtilen direnç seviyesi ve yükseliş modelinin kırılması, EOS fiyatında daha fazla toparlanma ile sonuçlanabilir. Analistlere göre bununla beraber yatırımcılar birikim bölgesine doğru ilerleyecekler. Bu nedenle kırılma, EOS fiyatının yatay bir birikim bölgesinden yaklaşmakta olan bir toparlanmaya geçişine işaret ediyor.

Alıcılar direnç göstererek 200 günlük EMA’yı geri aldı!

2022 yılında birçok düşüşle karşı karşıya kalan kripto para piyasası, 2023’ün başından bu yana önemli bir iyileşme gösteriyor. Bu kripto para birimleri arasında yer alan EOS, son boğa koşusu ile beraber önemli EMA’ları geri almayı başardı ve alıcılar için bir başka fırsat ortaya çıkarıyor. Uzmanlara göre teknik analiz göstergeleri, yükselen altcoin fiyatı için son zamanlarda piyasa trendlerini belirlemek için ortak bir ölçüt olan 200 günlük EMA’yı geri aldığını gösteriyor. Bu neden dolayısıyla EOS fiyatı, alıcıların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor.

Teknik analize dikkat çeken analistler, direnç seviyelerini 1.388 dolar ve 1.6 dolar seviyeleri olarak açıklarken, destek seviyelerini 1,22 dolar ve 1.30 dolar olarak açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!