BSC Balinaları Bu Altcoin Projesine Saldırıyor!

WhaleStats zincir üstü veri toplayıcı tarafından yakın zamanda paylaşılan bir tweet’e göre, BNB Zinciri (eskiden BSC zinciri olarak biliniyordu) üzerine sarılmış Cardano’nun yerel altcoin projesi ADA’nın, bu ağ içerisinde en çok satın alım işlemi gerçekleştirilen ilk on kripto para birimi listesine girdiği açıklandı.

BNB balinalarının ADA’ya olan taleplerinde artış olduğu belirtiliyor

WhaleStats tarafından belirtilen diğer verilere göre ise, ADA’nın BNB Zinciri üzerine sarılmış olması sonucunda BSC balinaları tarafından sahip olunan en büyük on kripto para birimi listesinde de yer aldığını belirtiyor. Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Binance Smart Chain (BSC), merkeziyetsiz uygulamalar (DApps) adına herkese açık bir platform sağlayan, Binance Chain’e Smart Contract ile paralel bağlantılı bir blockchain ekosistemi olarak işlem yapmaktadır. BSC balinalarının altcoin projesi ADA’ya olan taleplerinde bir artış görüldüğü belirtiliyor.

Şu anda, Cardano ekosisteminin Binance Smart Chain (BSC) zincirine sarılı ADA token’i, satın alınan ilk on kripto para birimi arasında ilk beşinci sırada yer aldığı bildiriliyor. Balinaların tarafından kümülatif olarak 19.171.741 dolar değerinde ADA’yı cüzdanlarında bulundurdukları belirtiliyor. Listede yer alan diğer kripto para birimlerinin listesi işe şu şekilde; Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH) ve Binance USD (BUSD), BSC-USD . ADA-BSC. Ayrıca son yirmi dört saat içerisinde Cardano’nu yerel token’i ADA’nın en büyük işlem hacmine sahip kripto para birimleri listesinde beşinci sırada yer aldığı belirtilenler arasında.

Balinalar bu altcoin projelerini de topluyorlar

ADA’nın yanı sıra, BNB Zincirindeki balinaların, Dogecoin(DOGE) ve Polygon(MATIC) benzeri diğer kripto para birimlerini de cüzdanlarına ekledikleri ve takip ettikleri belirtilenler arasında. Cuma günü, “Scarlet Witch” adlı kripto para balinası, BNB Zincirine sarılmış 400 milyon Dogecoin satın alımı gerçekleştirmek adına 31.666.000 dolar ödeme yaptığı açıklandı. Şu anda, 3. Sırada yer alan balina, dünkü alımının bir kısmını satmasının ardından 30.311.742 dolar değerinde Dogecoin’i cüzdanında bulundurduğu belirtildi. DOGE’nin şu anda, balinanın kripto para portföyünde yüzde 28,52’lik bir alanı oluşturduğu bildirilenler arasında. Genel anlamda, BSC balinaları artık 47.666.195 dolar değerinde Dogecoin(DOGE)’i ellerinde bulunduruyorlar.

Bugün erken saatlerde “Scarlet Witch” adlı kripto para balinasının şaşırtıcı miktarda Polygon ağının yerel token’i MATIC alımı yaptığı belirtildi. 128.340.600 dolar değerinde kripto para birimi MATIC’ten 200 milyon satın alımı gerçekleştirdiği açıklandı. Ardından ise MATIC tokeni sattığı veya başka bir adrese taşıdığı belirtiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!