Bread (BRD) Nedir?

Bread (BRD) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. BRD kripto para projesi, sadakat ve müşteri ödül programı sunan ilk kripto para cüzdanı olarak tanımlanır. BRD Token de, popüler Bread cüzdan uygulaması kullanılırken indirimler ve ek hizmetler sağlar. Ayrıca rekabetçi kripto para cüzdan pazarı arasında Bread projesi, 150’den fazla ülkede ve 650 binden fazla müşteriye hizmet sunmaktadır. Platformun bir sonraki adımı ise kişileri Bread ekosisteminin içinde kalmaya teşvik etmektir.

Bread projesinin amacı nedir?

BRD projesinin temel amacı; tüketicilere BTC ve diğer kripto para birimlerini satın almanın ve korumanın en basit yolunu sunmaktır. Ayrıca mobil nesle Blockchain özellikli finansal hizmetler getirebilmektir. BRD Token ayrıca büyük işletmeler için yeni bir barındırılan Blockchain altyapı platformu olan Blockset’in üreticisidir.

Yorum:

BRD Token’in dünya çapında 5 milyondan fazla müşterisi olan ve koruma altında tahmini 6 milyar ABD doları tutarında kripto varlığı biriktirmesiyle ön plana çıkmaktadır. Ayrıca kripto para uzmanları tarafından büyük ilgi görerek fiyatının gelecek vaat ettiği bilinmektedir. Projenin daha geniş kitlelere erişmesi beklenmekte ve başarılarını devam ettirmesi de muhtemel görülmektedir.

Avantajları neler?

  • BRD kullanıcıları için önerilen ödüllerden biri, kişiselleştirilen müşteri hizmetlerine erişimdir.
  • ETH altyapısı kullandığı için ERC-20 cüzdanlarında tutulabilmektedir.
  • BRD Token, fiat para birimi ya da diğer dijital para birimleri için satın alınıp satılabilmektedir.
  • Ayrıca kullanıcılar sahip oldukları BRD Token’lerinin miktarına bağlı şekilde ticaret ücretlerinde indirim gibi ödüller alabilmektedir.

Dezavantajları neler?

  • Piyasalarda ERC-20 tabanlı benzer projelerin sayısı giderek artış gösterdiğinden rekabette BRD Token geriye düşebilmektedir.
  • Proje yüksek volatiliteye sahip BRD Token yatırımı diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi riskli bir yatırım seçeneğidir.

Bread (BRD) nedir? Nasıl satın alınır?

BRD ile şu anda işlem yapılabilen borsalar; Binance, HitBTC, CoinDCX’dir. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak BRD listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca BRD Coin ile alım emri oluşturabilirsiniz. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!