Bitcoin’de yeni parabolik döngü başlıyor…

Peter Brandt’a göre Bitcoin’de yeni parabolik döngü başlıyor

Çevresindeki en popüler kripto analistlerinden biri Bitcoinin resmi olarak dördüncü parabolik pazar döngüsüne başladığını söylüyor.

Son BTC ayı piyasasının başlangıcını doğru bir şekilde adlandıran Peter Brandt Bitcoin’in önceki parabolik çevrimlerini gösteren bir tweet attı. Grafikte BTC’nin 100.000 doların üzerine çıktığını gösteren yeni bir potansiyel parabolik yol gösteriliyor.

Mayıs ayında Brandt ilk kez BTC’nin 2019 fiyat hareketlerini yeni uzun vadeli bir boğa piyasası döngüsünün potansiyel başlangıcı olarak tanımlamaya başladı.

“Bitcoin 100.000 $’ı hedefliyor. BTC / USD 2010 yılına kadar uzanan dördüncü parabolik aşamasını . 45 yıllık işlem hayatımda başka hiçbir pazar bu şekilde parabolik hareket yaşamadı. Bitcoin benzeri olmayan bir pazar. ”

CNBC’den Ran NeuNer’e BTC’nin şu an önceki boğa koşularındaki gibi “aynı durumda” olduğunu söyledi.

“2011 2012ye kadar uzanan uzun vadeli grafiklere bakmalısınız. Ve göreceğiniz şey 2013ün en yüksek seviyesine çıkacak olan muhteşem bir şey. Ve bu parabolik bir hamleydi ve gerçektende eşsiz bir parabolik bir hamleydi. Log skalasındaki parabolik bir hareket muhteşem bir şeydir. Sadece on yılda bir olabilir.

Böylece parabolik ilerlemenin kırıldığını gördük ve ardından piyasada 2013ten 2015e kadar düzeltme gördük. Ve sonra başka bir parabolik harekete geçildi.

Yani aynı pazarda iki parabolik hamlemiz var. Bu sadece duyulmamış. Ve tabii ki 2017 Aralık ayında zirveye yerleştik ve 2018 yılımı düzeltmek için harcadık.

Hareketli ortalamanın en son ortaya çıktığı zaman 2015 yılının başında Bitcoinin hangi borsada işlem yaptığınıza bağlı olarak 350 dolardan 19.900 dolara çıktığı zamandı. Bu kuantum bir hareket ve bu yüzden uzun vadeli bir eğilimde bir iyileşme gördüğümüz durumla aynı duruma sahibiz. ”

Comments (0)
Add Comment