Bitcoin rallisi için kurumlara ihtiyaç yok

Bitcoin rallisi Wall Street ve kurumsal yatırımcı olmadan gerçekleşecek…

Kripto risk sermayesi şirketi CryptoOracle CEOsu Bitcoinin bir ralli için kurumlara ihtiyacı olmadığını söylüyor.

CNBC’de yayınlanan  Power Lunch isimli programda konuşan Lou Kerner kurumların en sonunda kripto para hareketine toplu olarak katılacağını düşündüğünü söylüyor.

Kerner Bitcoin’in ticari marka oynaklığının kısmen BitMEX gibi türev araçlarının sunduğu kaldıraç miktarından kaynaklandığını söylüyor.

Ancak Bitcoin’in 100 bin dolar veya daha fazla bir seviyeye yükselmesi için yatırımcıların aşırı yüksekler ve düşükler beklemesi gerektiğini söylüyor. “ Bitcoin beş veya 10 veya 20 yılda 100.000 $ veya bir milyon dolar olacaksa bugün gördüğümüz tüm iniş ve çıkışlar sadece gürültüden ibaret.”

Kerner bakış açısına göre kripto endüstrisinin büyük oranda büyümeye ve büyük isim yeteneklerini çekmeye devam ettiğini BTCnin ana kullanım durumunu dijital bir değer deposu olarak oluşturduğunu söylüyor ve şöyle diyor:

“Bana göre en heyecan verici şey Goldman Sachs McKinseydeki işlerden ayrılan ya da kripto ışığını gördükleri için gelen ve diğer harika yerlerde çalışanlar. Daha iyi bir dünya görüyorlar ve kapitalizm yapmanın daha iyi bir yolunu görüyorlar.”

Comments (0)
Add Comment