Bitcoin borsasından şok karar

Tayland’ın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bitcoin Co. Ltd. (BX.in.th) bugün aniden ay sonunda kapanacağını açıkladı.

Borsa herhangi bir ayrıntı vermeden “diğer iş fırsatları” na odaklanmak istediğini söyledi. BX.in.th 6 Eylülden sonra tüm mevduatları devre dışı bırakacak ve 30 Eylülden sonra alım satım hizmetlerini durduracak.

Bu nedenle müşterilerden borsada tutulan fonları 1 Kasımdan önce kendi banka hesaplarına veya dijital cüzdanlarına çekmeleri istenmiş durumda.

Bitcoin Co. Ltd. ayrıca gelecek yıl için Tayland menkul kıymetler düzenleyicisi olan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonundan (SEC) bir Dijital Varlık Değişimi lisansı almayacaklarını söyledi. Yapılan açıklamada “Son 5 yıldaki BX.in.th. hizmetlerimizi kullandıkları için sadık müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Lütfen tüm fonların tamamen güvende olduğunu ve tüm müşterilerin kendilerine geri ödenen fonlarının % 100ünü alacağını unutmayın” denildi.

Veri sağlayıcısı CoinMarketCap’a göre BX.in’in son 24 saatlik hacmi 10 milyon doların üzerinde. Hacmin çoğunluğunu ise Bitcoin oluşturuyor..

Comments (0)
Add Comment