Bitcoin baskınlığı yüzde 70’e geri geldi…

Bitcoin fiyatı 10 bin dolar çevresinde hareketini sürdürüyor. Hareket büyük bir çöküşten ziyade yavaş bir geri çekilme oldu ancak kartlarda daha fazla kayıp olabilir.

BTC hafta sonunda yalnızca 10 bin doların üzerindeki birkaç günü yönetebildi. O zamandan beri aşağıya doğru düşüş var. Dün geç işlem sırasında bu psikolojik destek engelinin altına düştü. Pazar günleri kripto ticareti için genellikle yavaş geçer ancak bitcoin’de selloff devam etti.

Tradingview.coma göre bitcoin birkaç saat önce 9 bin 850 dolara düşerek haftalık destek bölgesini takip etti. Halen hedefine bağlı kanalı içinde ancak alıcılar yakında meşgul olmazsa 9 bin 600 dolara destek vermek için daha da düşebilir.

Grafik uzmanı Peter Brandt azalan üçgen oluşumunu temel alan düşüş hareketi olarak nitelendirme yapıyor:

“Piyasalar en fazla sayıda piyasa katılımcısının en az beklediği ve olmasını istemediği şeyi yapma eğilimindedir. Azalan üçgenler sık olarak aşağı yönü gösteriyor. ”

BTC bu modelden henüz kopmadı ancak 10 bin doların altındaki tekrarlanan düşüşler yeni alıcı olmadığını ve aynı paranın alana girip çıkmakta olduğunu gösteriyor.

Grafik paterni çok açık ve bu hafta eğer bir kırılma yaşanırsa daha büyük bir şey olacak.

Bakktın önümüzdeki hafta lansmanının kurtarıcı olacağına inanan bir kaç kişi var.

Bitcoin baskınlığı yüzde 70’e geri döndü. Bu durum altcoinlerin de geri çekilmeye başladıklarını ve geçen haftaki kazanımları sildiklerini gösteriyor.

Comments (0)
Add Comment