Bitcoin (BTC) 2021 Miami Konferansı Devam Ediyor: İste Günün Programı

Bitcoin 2021 Miami, cuma günü düzenlenen tarihi etkinliğin büyük açılışının ardından devam ediyor. Etkinlikler, Miami-Dade County yetkilisinin açılış konuşmasıyla 09:00’da (1:00 UTC) başlayacak. Cointelegraph, Bitcoin 2021 güncellemelerini Twitter’da ve YouTube kanalında yayınlamaya devam edecek.

Bitcoin 2021 ikinci günü konuşmacısı kaykay ikonu Tony Hawk

Bitcoin 2021’in ikinci günü ana konuşmacılarından biri, Amerikalı bir kaykay ikonu ve girişimci olan Tony Hawk olacak. Hawk, bu yılın başlarında kripto para birimi endüstrisine büyük bir hamle yaptı ve mart ayında Ethernity Chain aracılığıyla son 540 derecelik Ollie’sinin tokenize edilmiş bir videosunu içeren bir NFT düşüşü yayınladı. Ünlü kaykaycı Nakamoto Sahnesi’nde 09:45 ET’de (UTC 1:45’te) “When A Counterculture Goes Mainstream” konulu bir konuşma yapacak. Hawk ayrıca, katılımcılara efsane tarafından imzalanmış sınırlı sayıda bir kaykay güvertesi alma şansı sunan bir tanışma ve selamlama seansına da sahip olacak.

Hawk’ın Bircoin 2021 etkinliği konuşması, kripto topluluğundaki en sıcak konulardan biri olan kripto para madenciliğine ayrılmış bir panel tartışması takip edecek. Shark Tank yatırımcısı Kevin O’Leary, Marathon CEO’su Fred Thiel, Riot Blockchain CEO’su Jason Les ve Hive Blockchain Technologies’in yönetim kurulu başkanı Frank Holmes ile halka açık şirketler tarafından kripto madenciliği hakkında görüşecek.

Çin’in ilk kripto para borsası CEO’su Bobby Lee’de etkinlikte yer alacak

Bitcoin 2021Cumartesi günkü etkinliğinde ayrıca 2011’de kurulan Çin’in ilk kripto para borsası BTCC’nin eski CEO’su Bobby Lee de yer alacak. Şu anda kripto para donanım cüzdanı Ballet’in CEO’su olan Lee, ana merkezdeki “Bir Milyar Bitcoin Kullanıcısına Giriş” paneline katılacak. Etap 11:40 ET (3:40 UTC). Daha sonra Fiat Etabının Sonunda 15:00 ET’de (19:00 UTC) “HODLing Freedom” hakkında bir konuşma yapacak.

Lightning Labs kurucu ortağı ve CEO’su Elizabeth Stark, etkinliğe stratejik yatırımcı Lyn Alden ile birlikte “Milyarlarca Bitcoin, Milyarderler Değil” başlıklı bir panel tartışması ile devam edecek. Diğer önemli Bitcoin 2021, ikinci gün konuşmacıları arasında Bitcoin programcısı Jimmy Song, Galaxy Digital CEO’su Michael Novogartz, Paxos’un kurucu ortağı ve CEO’su Charles Cascarilla, OKCoin CEO’su Hong Fang ve Google ürün direktörü Steve Lee yer alıyor. “Değişimlerin Evrimi” adlı son Nakamoto Aşaması paneli 15:35 ET’de (UTC 19:35) başlayacak ve Avanti CEO’su Caitlin Long, Alameda Research kurucusu Sam Bankman-Fried, Huobi Global başkan yardımcısı Ciara Sun ve ShapeShift CEO’su Erik Voorhees.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (2)
Add Comment