Binance’dan Dogecoin (DOGE) Açıklaması: Açılıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, kullanıcılarının “olası olmayan faktörlerin birleşimi” nedeniyle orijinal memecoin Dogecoin (DOGE) ödemelerini geri çekemediklerini ifade etti. İşte borsanın duyurusunun detayları…

Binance, Dogecoin işlemlerini yeniden başlattığını duyurdu

Günlük işlem hacimlerine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, DOGE cüzdan yükseltmesinin neden olduğu bir sistem arızasının ardından Dogecoin (DOGE) çekimlerine yeniden başladı. Borsa pazartesi günü, Binance kullanıcılarının Dogecoin (DOGE)’i 17 gün boyunca çekemedikleri büyük bir sorun yaşadıktan sonra DOGE para çekme işlemlerini yeniden başlattığını resmen duyurdu.

Birkaç Dogecoin (DOGE) cüzdan sürümünün çakışması nedeniyle Binance’deki 1.634 kullanıcıya eski işlemler gönderildi. Borsa bunun, “olası olmayan faktörlerin birleşimi” nedeniyle olduğunu ifade ediyor. Binance yaptıkları duyuruda sonuç olarak bu durumun yalnızca Binance’i etkilediğini belirtiyor. Borsa konuya ilişkin olarak şunları belirtiyor:

Kısacası, platformunuz DOGE’yi 2019’da v1.14.0’da tüm yol boyunca listelemişse, işlemler cüzdanda takılı kalmışsa, cüzdanı v1.14.2’ye yükseltmiş olsaydı ve ardından v1.14.5’e güncellemiş olsaydı bir sorununuz olabilir. Maalesef Binance için, yukarıdaki parametrelerin tümü için kılı kırk yardık.  Bu da kripto paraların yeniden gönderilmesine ve yeni bir cüzdanın oluşturulmasına ihtiyaç duyulmasına neden oldu.

Borsanın açıklaması Elon Musk’ın eleştirisinin arkasından geldi

Binance yayınladıkları duyuruda, kendileriyle veya DOGE Network’ün konuyla ilgili önceden bilgisi olmadığı için “tek bir tarafın kusurlu olmadığını” vurguladı. Düzeltme, Kriptoarena.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Tesla CEO’su Elon Musk’ın salı günü Twitter’da Binance’in DOGE para çekme sorununun “şüpheli” olduğunu öne sürmesinin ardından geldi. Binance CEO’su Changpeng Zhao, sorunun en son Dogecoin cüzdan yükseltmesiyle ilgili olduğunu belirtti.

Dogecoin, Musk’ın 2020’de Twitter’da aktif olarak DOGE’u tanıtmaya başlamasından bu yana giderek daha popüler hale gelen meme tabanlı bir kripto para birimi olarak daha geniş çevrelerce tanınmaya başlamıştı. Yazım sırasında popüler kripto para birimi DOGE, 27 milyar dolarlık piyasa değeri ile 10. sırada yer almaya devam ediyor. Bunlara ek olarak, meme temalı altcoin son bir hafta içinde yüzde 2,62 oranında düşmesine rağmen son 24 saat içinde yüzde 10,14 artışla 0,2201 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!