Meme Altcoin Projesinden Dilekçe Kampanyası: Binance ve Coinbase!

Meme tabanlı altcoin projeleri, büyümeye devam ederken, Floki Inu (FLOKI) da rakipleri SHIB ve DOGE’nin gerisinde kalmamak için yeni girişimlerde bulunuyor.

 

Floki Inu topluluğu, Binance ve Coinbase’de listelenmek için dilekçe kampanyası başlattı

 Kripto para piyasasında en çok konuşulan meme kripto parlardan biri olan Floki Inu topluluğu, altcoin’in Binance‘da listelenmesi için dilekçe kampanyası başlattı. Binance, işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası konumunda. Floki Inu,  platformda listelenirse, işlem hacmi ve fiyat açısından  önemli bir ivme kazanabilir. Floki Inu topluluğunun Change.org’da başlattığı dilekçe  14 binden fazla imza topladı. Altcoin, piyasadaki en yeni projelerden biri ve sadece dört ay içinde piyasa değeri 2,6 milyar dolara yükseldi. FLOKI, şu anda piyasa değerine göre en iyi 70 kripto para birimi arasında yer alıyor.
Dilekçe, altcoin projesindeki bu hatırı sayılır büyüme nedeniyle, Binance’in tokeni listelemesi gerektiğini belirtiyor. Ayrıca, dilekçede Floki Inu’nun şu anda 310 binden fazla yatırımcısı olduğu ve önde gelen borsalardan herhangi birinde listelenmemesine rağmen, işlem hacminin 280 milyon dolara ulaştığı belirtildi. Floki Inu topluluğu ayrıca Coinbase’de listelenmek için başka bir dilekçe kampanyası başlattı. Bu kampanya, yaklaşık 30 bin imza topladı.

Altcoin reklamları, İngiltere’yi karıştırdı

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, önde gelen İngiliz gazetelerinden The Guardian geçen hafta ilginç bir habere imza attı. Kripto para piyasasında meme tabanlı altcoin çılgınlığı yaşanırken,  Londra metrosu ve şehrin semboli çift katlı kırmızı otobüslerde, meme tabanlı altcoin Floki Inu için bir reklam kampanyası başlatıldı. Kampanya,  FLOKI’yi bir sonraki Dogecoin (DOGE) ilan ediyor. Ancak, bu durum ülkede büyük bir tartışmaya neden oldu.

2009’da Bitcoin’in doğuşundan sonra, binlerce kripto para birimi piyasaya girdi. Özellikle, Dogecoin  ve Shiba Inu gibi tartışmalı projelere yönelik büyük ilgi otoriteler için tedirginlik yarattı. Kripto paraların Birleşik Krallık’ta regüle edilmediği gerçeği göz önünde bulundurulduğunda, finansal otoriteler her fırsatta kripto karşıtlığını dile getiriyorlar. Yeşiller Partisi Londra Meclisi üyesi Siân Berry, Londra belediye başkanı Sadiq Khan’a altcoin FLOKI‘nin reklam kampanyasıyla ilgili bir soru yöneltti. Berry şu ifadeleri kullandı:
Bu reklam, finansal bilgisi olmayan yatırımcılar için büyük risk teşkil ediyor. Bu reklamın onaylanması, metro ve otobüslerde yer alması uygun değil. Şehir olarak insan sağlığına zararlı yiyecekler ve topluma ekonomik olarak zarar verebilecek reklamlar için sıkı kurallarımız var. Sizce bu büyük bir risk değil mi?

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!