Binance Launchpad İçin Sıradaki Altcoin Bu Olacak!

Dev kripto para borsası yenilikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Yaptığı son altcoin duyurusuyla beraber yatırımcıların dikkatini çeken Binance, Mart ayından bu yana ara verdiği Launchpad projelerine geri dönüyor. Dev kripto para borsası, 29.Launchpad projesi ile karşımıza çıkacağını duyurdu! İşte detaylar…

Binance yeni duyurusuyla yatırımcıları heyecanlandırdı!

Mart ayından bu yana ara verdiği Launchpad projelerine geri dönen dev kripto para borsası Binance, 29.Launchpad projesinin Hooked Protocol (HOOK) olacağını açıkladı. Yatırımcılar Launchpad üzerinde piyasaya yeni sürülecek projelerin token’larını borsada listelenmeden önce satın alabilecekler. Bunun yanında bu projeler sağlanan fondan da yararlanıyor.

Binance’in yaptığı son duyuruya göre yapılacak satış işlemi için 2.5 milyon dolar değerinde HOOK token ayrıldığı belirtiliyor. Öte yandan platform üzerindeki bilgilere göre bir yatırımcının en fazla 15 bin dolar değerinde HOOK token alabileceği duyuruldu. Toplam HOOK token arzı ise 500 milyon olarak belirtiliyor. Bunun yüzde 5’ine denk gelen 25 milyon HOOK ise, Binance Launchpad üzerinden satışa sunulacak. Belirtilen verilere göre 1 HOOK token’ın fiyatı ise 0.1 dolar değerinde olacağı görülüyor.

Launchpad’de Hooked Protocol (HOOK) Token satışa sunuluyor!

Dev kripto para borsasının duyurusuna göre, Launchpad’e katılmaya hak kazanacak kullanıcıları belirlemek üzere, 24 Kasım 2022 TSİ 03.00’ten itibaren yedi gün süresince, saatlik BNB bakiyeler kayda alınacağı açıklandı. Dev kripto para borsasının kullanıcılarının yedi gün boyunca ortalama günlük BNB bakiyeleri takip edilecek ve sürenin sonunda taahhüt edilebilecek maksimum BNB miktarı belirlenecek. Duyuruya göre 1 Aralık 2022 tarihinde, TSİ 09.00 ila 12.00 arasında Launchpad’e kayıt işlemleri açılmış olacak. Token dağıtımı, aynı gün içerisinde, TSİ 13.00 itibariyle gerçekleştirilecek.

Hooked Protocol projesi, birçok kripto para yatırımcısını web3 ekosistemine dahil etmek için tasarlanmış bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Yeni projenin ürünlerinden biri, kullanıcıları kripto ile ilgili konular hakkında bilgilerini sundukları ve token’larla ödüllendiren Play to Earn uygulaması olan Wild Cash olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Hooked Protocol projesi, HGT adlı bir teşvik token’ına da sahip bulunuyor. Hem HOOK hem de HGT projesi, proje içerisinde çeşitli görevler sağlarken, Hooked Protocol, başlatacakları blockchain ölçeklenebilirlik çözümleri için HOOK’u daha geniş çapta kullanmayı planlamaktadır. Dev kripto para borsası Binance’in açıkladığı satış zaman çizelgesi ise şu şekilde karşımıza çıkıyor.

  • Hazırlık dönemi: 24 Kasım 00:00 UTC ile 1 Aralık 00:00 UTC arasında (TSİ 03.00 itibariyle)
  • Abonelik süresi: 1 Aralık 06:00 UTC ile 09:00 UTC arasında (TSİ 09.00 ila12.00 arasında)
  • Hesaplama dönemi: 1 Aralık 09:00 UTC ile 10:00 UTC arasında (TSİ 12.00 ila 13.00 arasında)
  • Token dağıtımı: 1 Aralık 10:00 UTC (TSİ 13.00 itibariyle)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!