Binance Haberi Geldi: Bu Altcoin 5x Yapabilir!

2023 yılına birçok kripto para birimi hızlı bir giriş yaparken, Terra Classic aynı performansı gösteremedi. Terra Classic (LUNC) fiyatı, düşüş trendini yeni yılda zar zor tersine çevirdi ve 0,0001530 dolar seviyesine yakın ılımlı alımlar çekti. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, LUNC fiyatı, bir dizi temel faktörün ve üç aylık düşüş kanalının üzerinde bir kırılmanın sonucu olarak önemli ölçüde arttı. Ancak dev kripto para borsası Binance tarafından gelen son güncellemeyle LUNC fiyatı, fiyatı daha önce hiç görülmemiş seviyelere yükseltebilecek yeni bir yatırımcı ilgisi görebilir! İşte detaylar…

Binance tarafından sağlanan bu haber, LUNC fiyat trendini tersine çeviriyor!

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’ten sürpriz bir hamle olarak gelen, token üzerindeki etiketli uzun süredir devam eden uyarı işaretleri nihayet kaldırıldı. Daha önce, borsada LUNC token’ını satın almak veya takas etmek isteyen herhangi bir kullanıcı, kripto para biriminin “son zamanlarda olumsuz haberlere/haberlere” tabi tutulduğunu belirten bir mesajla karşılanıyordu.

Bu durum yatırımcıları, projeyi ve tokeni çevreleyen olumsuz duyguların bir sonucu olarak fonlarını veya pozisyonlarını kaybedebilecekleri endişesiyle kripto para birimiyle ilgilenmekten caydırdı. Binance, uyarı açıklamasını ilk olarak 2021’in başında, Terra (LUNA) kötü şöhretli UST depeg’inden geçerken, LUNA token fiyatının çöküşe doğru girmesine neden olduğunda yayınladı.

En son uyarılar, Güney Kore’deki bir mahkemenin Terra’nın kurucularından biri olan Daniel Shin için tutuklama emri çıkarmasının ardından geldi. Buna ek olarak, Terra’nın yaratıcısı ve çekirdek geliştiricisi Do Kwon, Koreli yetkililer tarafından suç duyurusunda bulundu. Bu, birçok merkezi borsanın altcoin için para yatırma ve çekme işlemlerini durdurmasına yol açtı ve bunu ilk yapan Binance oldu.

Ünlü bir LUNC doğrulayıcısı ve topluluk müjdecisi olan LUNC DAO, tehlike uyarılarını eleştirmek ve onlardan kurtulmak için bir kampanya başlatan ilk kişiydi. LUNC takipçisi, duruma dikkat çekmek için Binance’e ve Binance CEO’su CZ’ye birçok kez tweet attı. Ve bu sabah itibariyle, Binance nihayet LUNC’nin topluluk talebine yanıt verdi.

https://twitter.com/LUNCDAO/status/1611728701149831169

Terra Classic (LUNC) fiyat durumu

Kriptoarena.com olarak aktardığımıız bu son gelişmeyle birlikte, yeni yatırımcılar kripto para birimine akın ettikçe Terra Classic (LUNC) kripto fiyatının büyük bir artışa tanık olması bekleniyor. Ayrıca, Binance şu anda LUNA’nın işlem hacmini yönlendirmekten sorumlu olan en büyük kripto borsalarından biri olduğundan, uyarı göstergelerinin kaldırılması, yatırımcı ilgisinin ve müteakip satın alımların artmasına neden olacaktır. Biraz zaman alacak olsa da, Binance’in kripto para birimi için kapıları açmasının bir sonucu olarak LUNC’nin fiyatı bugünkü değerinin 2 katından 5 katına fırlayabilir.

Duyurunun bir sonucu olarak, LUNC’nin fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 0,00017268 dolara yükseldi. Ve CoinGape tarafından yayınlanan kripto piyasası takipçisine göre bu, son yedi gündeki yüzde 3,2’lik düşüşün aksine, önceki yirmi dört saat içinde yüzde 2,08’lik bir büyümeyle sonuçlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!.