Bu Altcoin Binance’den Gelen Kötü Haberle Tehlikede!

Popüler altcoin projesi Binance Coin (BNB), dev kripto para borsası Binance’den gelen kötü haberler ile beraber düşüş riski ile karşı karşıya geldi! İşte detaylar…

Binance’in yerel token’ı BNB, olumsuz haberlerle karşı karşıya!

Binance Coin (BNB) fiyatı, ilk düzeltmeye yol açabilecek kısa vadeli zayıflık yarattı. Geçtiğimiz hafta yaşanan birçok olumsuz haber, Binance’in yerel token’ı BNB’yi etkilemiş gibi görünüyor. 1 Şubat’tan itibaren Binance kullanıcıları, değeri 100.000 doların altında olan varlıkları satın alamayacak veya satamayacak. Bu, Binance-SWIFT ilişkisinde büyük bir değişiklik. Kripto borsası, bu karardan banka ortaklarından birini sorumlu tuttu, ancak bu ortak isim açıklanmadı. Uzmanlara göre bunun, Signature Bank Binance’i bıraktıktan sonra gerçekleşmiş olması muhtemel.

Daha sonra Binance CEO’su Changpeng Zhao, BNB-token rezervlerinin bir kısmını müşteri fonlarıyla aynı cüzdanda tuttuğunu itiraf etti. Son olarak, son olumsuz Binance haberi, kripto para borsasının Rus borsası Bitzlato için 346 milyon dolarlık işlemleri kolaylaştırdığı için başının belaya girebileceği olarak karşımıza çıkıyor.

Altcoin BNB yüksek aralığa yaklaşıyor!

Haftalık teknik analiz, Binance Coin fiyatının Mayıs 2021’de (yeşil daire) altına düştükten sonra 250 dolar yatay destek seviyesinin üzerine çıktığını gösteriyor. Ardından, düşmeden önce 398 dolara yükseldi, uzun bir üst fitil üretti ve 360 ​​dolar bölgesini bir direnç seviyesi olarak onayladı.

BNB fiyatı o zamandan beri bu aralıkta sabit kaldı. Mayıs 2021’deki dip seviyelerle karşılaştırıldığında, mevcut yukarı hareket, pozitif bir gösterge olarak kabul edilen daha yüksek bir dip üretti. Bu, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana mevcut düşüş eğiliminin sona erebileceğinin ilk göstergesi. Ek olarak haftalık RSI, 50’nin üzerine çıktığı ve alçalan bir direnç çizgisinden çıktığı için iyimser. Bu, BNB fiyatının yeniden 360 dolar direnç alanına doğru yükselmesinin beklendiği fikrini doğruluyor. Ancak, 250 doların altında bir haftalık kapanış bu yükseliş fiyat tahminini geçersiz kılar ve BNB fiyatının 200 dolara ulaşarak Haziran 2022’deki minimum fiyata ulaşması beklenir.

Şubat Ayı Binance Coin Fiyat Tahmini: Düzeltme Sürüyor

Haftalık zaman çerçevesindeki yükseliş okumalarına rağmen günlük grafik, Şubat ayı için düşüş eğilimi gösteren Binance Coin fiyat tahmini sağlıyor. Günlük RSI, son 24 saat içinde düşüş eğilimi (yeşil çizgi) oluşturdu. Bu tür sapmalar genellikle aşağı yönlü hareketlerden önce gelir.

Ardından, dalga sayısı bir ilk düzeltmenin beklendiğini gösteriyor. Bunun nedeni, Binance Coin fiyatının kısa vadeli bir yükseliş hareketini tamamlamasıdır. Bununla birlikte, hareketin A dalgasının (siyah) bir parçası mı yoksa daha uzun vadeli bir dalganın mı (kırmızı) olduğu net değil.

Ancak, kısa vadeli bir düşüş öngördüğü için sayımlar yalnızca uzun vadeli hareketlerinde farklılık gösteriyor. BNB fiyatı, 260 dolardaki 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesinin altına düşerse, düzeltme sayısı (siyah) daha olası hale gelir. Bununla birlikte, bunun üzerinde daha yüksek bir dip oluşturursa, yükseliş eğilimi (kırmızı) birincil sayı olacaktır.

Sonuç olarak, Şubat ayı için en olası altcoin Binance Coin fiyat tahmini, kısa vadeli bir düzeltme ve ardından uzun vadeli bir yükseliş hareketidir. 221 doların altına düşüş, bu yükseliş fiyat tahminini geçersiz kılar ve BNB fiyatını 200 dolara gönderir. Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere BNB fiyatı anlık olarak 305 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!.