Binance Bu Altcoin İçin Delist Haberi Verdi!

Önde gelen kripto para borsası Binance bu altcoin için delist kararını yayınladı. Kriptoarena.com olarak Binance tarafından sağlanan bilgileri sizlere aktarıyoruz.

Binance bu altcoin için delist kararı aldı

Binance Futures, CVCUSDT sürekli vadeli işlem sözleşmesinin kaldıraç ve marj katmanlarını listeden kaldırma kararını yayınladı. Ayrıca güncellemelerinde yapılacağı aktarılmaktadır. Kripto para borsasının resmi sayfasında yer alan bilgiler ise şu şekilde;

  • Binance Futures, 29 Kasım 2022 tarihinde TSİ saat 12:00’den itibaren CVCUSDT işlemlerini delist edecek. CVCUSDT Sürekli Vadeli İşlem Sözleşmesi üzerinde otomatik bir takas gerçekleştirecek. İşlemin tamamlanmasının ardından ise bu sözleşmeyi listeden tamamen kaldıracaktır.
  • Ayrıca Binance Futures, sağlanan tablodaki gibi 28 Kasım 2022 TSİ 12:00’de CVCUSDT Sürekli Vadeli İşlem Sözleşmesinin kaldıraç ve marj katmanlarını ayarlayacaktır. Güncellemeden önce açılmış olan mevcut pozisyonlar etkilenecektir. Herhangi bir olası tasfiye durumundan kaçınmak için ayarlamadan önce pozisyonun ve kaldıracın ayarlanması şiddetle tavsiye edilmektedir.
    Ayrıca, kaldıraç ve teminat katmanlarındaki güncellemeler ise şu şekildedir: CVCUSDT (USD-M Sürekli Sözleşmeler)

Kullanıcıların dikkatine!

Bunun yanı sıra borsa kullanıcılarına uyarılarda bulunmaktadır. Özellikle kullanıcılara, otomatik ödemeden kaçınmak için listeden çıkarma süresinden önce tüm açık pozisyonları kapatmaları tavsiye edilmektedir. Bununla birlikte sürdürme marjındaki değişiklikler, tasfiye fiyatını doğrudan etkileyebilmektedir.

CVCUSDT Sürekli Vadeli İşlem Sözleşmesinin mevcut pozisyonlarına sahip olan kullanıcılar etkilenebilirler. Tasfiye edilmekten kaçınılması için borsa (yani marj oranı yüzde 100’e ulaşır)bunlara dikkat edilmesini belirtmektedir. Binance kullanıcılarının, USD-M Vadeli İşlemler hesaplarına daha fazla marj eklemelerini veya pozisyonlarını azaltmalarını tavsiye etmektedir. Marj oranının yüzde 80’in altında kontrol edilmesi tavsiye ediliyor. Buna bağlı olarak  borsa tarafından şu ifadelere yer verilmektedir;

  • Sürdürme marjı oranı değişikliği, CVCUSDT Sürekli Vadeli İşlem Sözleşmesinin fonlama oranını etkileyecektir. Sınırlandırılmış Fonlama Oranı (Fonlama Oranı, eksi 1 Sürdürme Teminat Oranı, 1 Sürdürme Teminat Oranı). Finansman oranı hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen Binance Vadeli İşlemler Fonlama Oranlarına Giriş bölümüne göz atın.
  • Ayrıca, Binance Futures, borsa kullanıcılarını korumak ve son derece değişken piyasa koşullarında potansiyel riskleri önlemek için çabalarına devam etmektedir. Maksimum kaldıraç değerini, pozisyon değerini ve sürdürme marjını ayarlamak için özen göstermektedir.
  • Tüm bunlarla sınırlı olmamak üzere, CVCUSDT Sürekli Vadeli İşlem Sözleşmesine yönelik ek koruyucu önlem kararları alınabilmektedir. Her marj kademesinde, faiz oranı, prim ve sınırlı fonlama oranı gibi fonlama oranlarının güncellenmesi gerçekleşebilmektedir. Ayrıca, fiyat endeksinin bileşenlerinin değiştirilmesi ve Gösterge Fiyatını güncellemek için Korumalı Son Fiyat mekanizması kullanılmaktadır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!