Binance Bu 9 Altcoin İçin Önemli Duyurular Yaptı!

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, 9 Altcoin için önemli duyurular paylaştı. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, borsa tarafından yapılan duyurular birçok altcoin fiyatına olumlu ya da olumsuz direkt etki ediyor. İşte dev kripto para borsasının yayınladığı duyurular…

Binance, Ape NFT staking programı başlattı

Binance, kullanıcıların BAYC ve MAYC NFT’lerini stake ederek ApeCoin (APE) ödülleri kazanmalarını sağlayacak Ape NFT Staking Programının başlatıldığını duyurdu. Program, borsa ekibi tarafından henüz açıklanmayan Aralık ayındaki bir tarihten itibaren geçerli olacak ve kullanıcıların NFT’lerini 30, 60 veya 90 günlük esnek veya sabit bir süre için kullanmalarına izin verecek. Kullanıcılar, NFT’lerini esnek bir süre için mi yoksa istedikleri zaman geri çekmelerine izin veren sabit bir süre için mi  ya da seçilen süre için kilitleyen sabit bir dönem için mi yatırmak istediklerini seçebilecekler. APE günlük ödülleri, Ape NFT Staking Programı sayfasında görüntülenen gerçek zamanlı yıllık yüzde oranına (APR) tabi olacaktır.

Bored Ape Kennel Club (BAKC) NFT’leri için Staking yakın gelecekte satışa sunulacak. Kriptoarena.com olaraka da bildirdiğimiz gibi, APR, yatırımcıların kripto token’lerini krediler veya bahisler için erişilebilir hale getirerek kazanabilecekleri, faiz oranlarına ve borçluların ödemesi gereken diğer ücretlere göre hesaplanan parasal değer veya ödül anlamına gelir.

Öğren ve Kazan etkinliği yeniden başlıyor

Borsa, öğren ve kazan etkinliğinin yeniden başlatıldığını duyurdu. Yapılan paylaşımda, KAVA , XTZ , SAND ve HFT Token ödüllerinde 100.000 doları paylaşma fırsatı için bir dizi görevin tamamlanması gerektiği belirtildi.

Binance Convert VIDT ve HOOK ekliyor

Dünyanın ne büyük borsası, VIDT DAO (VIDT) ve Hooked Protocol (HOOK)’un Binance Convert’e eklendiğini duyurdu. Kullanıcılar artık VIDT ve HOOK’u BTC, BUSD, USDT ve Binance Convert tarafından desteklenen diğer token’lere karşı sıfır ücretle takas edebilecekler. Binance Convert, kullanıcıların ellerinde tuttukları kripto para birimini saniyeler içinde başka bir kripto para birimine dönüştürebilecekleri bir hizmettir. Ayrıca Binance uygulamasının Convert işlevini de güçlendirir ve uygulamanın Binance Lite modunda kripto satın almak için ana seçenektir.

Binance teminat olarak bu varlıkları özel cüzdanlara taşıyor

Lider kripto para borsası yaptığı duyuruda, teminat olarak bazı varlıkları özel cüzdanlara taşıyacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, varlıkların şu anda soğuk cüzdanda olduğu, bu nedenle Btoken teminatı tutan cüzdan adreslerinin güncelleneceği belirtildi. Borsa ayrıca, güncelleme sırasında cüzdanlar arasında bazı büyük işlemler fark edilebileceğini de söyledi. Bununla birlikte, önemli miktarda USDT yakılacağı da duyuruldu.

Borsa,  kullanıcılar için şeffaflık sağlama taahhüdünün bir parçası olarak ekibin başlattığı ‘Binance cüzdanlarına/cüzdanlarından büyük kripto hareketlerine ilişkin güncellemeleri paylaşmaya devam edeceklerini de açıkladı. Duyuruda şu sözlere yer verildi:

  • Bu hafta daha fazla denetime hazırlanmak için Binance , Btokenler için teminat olan aşağıdaki varlıkları özel cüzdanlara taşıyacak:
    USDT (TRX)
    USDC (ERC20)
    ETH (ERC20)
  • Bu varlıklar şu anda soğuk cüzdanda, bu nedenle Btoken teminatı tutan cüzdan adreslerini güncelleyeceğiz – bu süre zarfında, bu cüzdanlar arasında bazı büyük işlemler fark edebilirsiniz. Fonların SAFU olduğundan emin olabilirsiniz.
  • Ek olarak, Btokenler için temizliğin bir parçası olarak önemli miktarda Binance sabitlenmiş USDT yakacağız. Başlangıçta ETH/TRX ağlarında teminatlandırılmış olan BEP2/BEP20 ağlarındaki sabitlenmiş USDT yakılacak ve eşdeğer teminat serbest bırakılacaktır.
  • Sonuç olarak, yazıcı adreslerine sabitlenmiş USDT bazı büyük hareketler görebilirsiniz. Kullanıcılar için şeffaflık sağlama taahhüdümüzün bir parçası olarak ekibimiz tarafından başlatılan Binance cüzdanlarına/cüzdanlarından büyük kripto hareketlerine ilişkin güncellemeleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!