Binance Bu 8 Altcoin İçin Duyurdu: Delist Oluyorlar!

Hacim bakımından dünyanın en büyük borsası Binance, 8 işlem çiftini spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.. İşte ayrıntılar…

Binance bu 8 altcoin projesini spot işlemlerden delist etti

Lider kripto para borsasın yaptığı resmi duyuruda, tüm kullanıcıların delist sürecinde kayba uğramaması için uyarılar yaptı. Ayrıca Binance kullanıcılara, olası kayıpları önlemek için, strateji ticaret hizmetlerinin durdurulmasından önce pozisyonlarını kapatmalarını tavsiye etti. Duyuruya göre, ATA, GLM, KSM, LOOM, REI, STMX, STRAX, TROY için bazı işlem çitleri kapatılacak. Bununla birlikte borsa, kaldırılacak spot işlem çiftlerini de duyurdu.  Kapatılacak spot işlem çiftleri: ATA/BNB, GLM/ETH, KSM/ETH, LOOM/ETH, REI/ETH, STMX/ETH, STRAX/ETH, TROY/BNB. Binance ayrıca resmi açıklamasında şunları söyledi:

  • Bu genel bir duyurudur. Burada adı geçen ürün ve hizmetler bölgenizde kullanılamayabilir.
  • Binance, 2022-12-30 03:00 (UTC) tarihinde aşağıdaki işlem çiftlerinde işlem yapmayı kaldıracak ve durduracaktır:
  • Spot Çiftler: ATA/BNB, GLM/ETH, KSM/ETH, LOOM/ETH, REI/ETH, STMX/ETH, STRAX/ETH, TROY/BNB
  • Lütfen dikkat:
  • Kullanıcılar yukarıdaki varlıkları Binance’te bulunan diğer işlem çiftlerinde takas etmeye devam edebilirler.
  • Binance, yukarıda belirtilen spot işlem çiftleri için strateji ticaret hizmetlerini, uygun olduğu durumlarda, 2022-12-30 03:00 (UTC) tarihinde sonlandıracaktır. Kullanıcılara, olası kayıpları önlemek için strateji ticaret hizmetlerinin durdurulmasından önce ticaret stratejilerini güncellemeleri ve / veya iptal etmeleri şiddetle tavsiye edilir.
  • Desteğiniz için teşekkürler!

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Binance’nin listeleme ve delist duyuruları altcoin fiyatlarını önemli ölçüde etkiliyor. Listeleme haberleri rallilere yol açarken, delist haberleri ise büyük düşüşlere neden olabiliyor. Örneğin, delist duyurusunda adı geçen Automata Network (ATA), son 24 saatte yüzde 3,2’lik bir düşüş yaşadı. Fiyatı ise 0,09314 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Golem (GLM) ise son 24 saatte yüzde 5.7 değer kaybetti. Fiyatı ise şuan 0,1817 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Delist olan altcoin’lerin fiyatları düşüyor

Listedeki adı bulunan bir diğer altcoin Kusama (KSM) fiyatı son 24 saatte yaklaşık yüzde 3,5 düştü. Bununla birlikte fiyatı ise, 24,62 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Loom Network (LOOM) ise son 24 saatte yaklaşık 5.8’lik bir düşüş yaşadı. Ayrıca kripto para biriminin fiyatı ise 0,04043 dolardan işlem görmeye devam ediyor. WIN fiyatına baktığımızda ise altcoin, son 24 saatte yaklaşık 1.3 değer kaybetti. Ayrıca, altcoin’in fiyatı 0,00007562 dolardan işlem görüyor. StormX (STMX) ise yüzde 5.87 düşüşle 0.003801 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!