Binance Bu 2 Altcoin İçin Duyuru Yaptı: 20x Fiyatı Uçurdu!

Dev kripto para borsası Binance, bu 2 popüler altcoin projesi için kritik duyurularda bulundu. Duyuruların ardından popüler altcoin projelerinin fiyatı yükselişe geçti! Yatırımcılar ise heyecanlı! İşte detaylar…

Binance, bu son duyurusu ile beraber Threshold’u uçurdu!

Dev kripto para borsası Binance, Threshold (T)’a destek olmaya devam ediyor. 31 Ocak tarihinde yapılan resmi bir açıklamaya göre Binance, Threshold (T) için 20x kaldıraca kadar USDT marjlı vadeli işlemleri başlatacağını bildirdi. Açıklama ile yükselişe geçen ve son zamanların popüler altcoinlerinden biri olan Threshold (T), 0,041 dolar seviyelerinden yüzde 20’lik bir yükseliş performansı gösterdi ve 0,049 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

 

Resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruyla beraber dev kripto para borsası Binance,  fonlama oranları, maksimum kaldıraç ve minimum işlem limitini açıkladı. Lider kripto para borsası TUSDT sözleşmesinin TSİ 2 Şubat 16.00’da piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ayrıca Binance, piyasa koşullarına bağlı olarak sözleşmenin detaylarını değiştirebileceğini aktardı.

Dev kripto para borsası Binance’in yatırımcılara diğer bir açıklaması ise açılacak işlem çifti için Binance USD (BUSD) kullanarak teminatlandırma yapılabileceği oldu. Son günlerde bildiğiniz üzere Threshold (T) hızlıca yükseliş yaşadı ve son 14 günlük periyottaki performansı ise yüzde 123’e yakın. CoinMarketCap verilerine göre anlık olarak son günlerin popüler kripto para birimi, son 24 saat içerisinde yüzde 14 değer kazandı ve anlık olarak T, 0.04978318 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere popüler kripto para projesinin son 24 saatlik işlem hacmi, 285,331,125 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Dev kripto para borsası çapraz marjin bölümüne MAGIC’i ekledi

Bir diğer yandan dev kripto para borsası, cross-margin (çapraz marjin) bölümüne Magic’i (MAGIC) eklediğini açıkladı. Yatırımcılar, anlık olarak MAGIC/BUSD ve MAGIC/USDT çiftleri ile çapraz marjin işlemleri yapabilir. Marjin işlemler, üçüncü tarafların fonlarını kullanarak varlıkların ticaretini yapabileceğiniz işlemler grubudur.

Dev kripto para borsasının haberlerinden sonra yükselişe geçen kripto para birimi, son 1 haftalık süreçte yüzde 3 değer kazandı. Geniş bir açıdan baktığımızda ise son 30 günlük süreçte yüzde 161’lik bir patlama yaptığını görebiliyoruz. Analistlerin umutlu olduğu bu altcoin projesi, anlık olarak 1.28 dolardan işlem görüyor. Bununla beraber birçok yatırımcının da dikkatini çekiyor. Son 24 saatlik işlem hacmi, anlık olarak 89,705,734. Piyasa değeri ise 263,192,559 dolar değerinde bulunuyor. Birçok yatırımcı ise önümüzdeki dönemler için MAGIC’ten umutlu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!.