Binance CEO’sundan Önemli Kripto Para Piyasası Tahminleri!

Dev kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto para piyasasına yönelik kritik tahminlerde bulundu! Kripto para piyasasının yakından takip ettiği isim, yorumlarıyla beraber yatırımcıların dikkatini çekti. Peki neden? İşte detaylar…

Binance CEO’su, kripto para piyasası için önemli tahminlerde bulundu!

Önde gelen kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, geleneksel kurumlar 2022’de ekosistemin çökmesine tepki olarak kripto para birimlerine maruz kalmayı proaktif olarak azaltırken, bu hareketin bu tür geleneksel finansal oyuncular üzerinde potansiyel olarak olumsuz bir etkisi olabileceğine inanıyor. Bir diğer yandan FTX ve Terraform Labs gibi büyük kripto şirketlerinin çöküşü, yatırımcılar arasındaki güveni azalttı ve geleneksel piyasayı kripto ekosistemine adım atma stratejilerini yeniden değerlendirmeye zorladı. Geleneksel oyuncuların isteksizliği kısa vadede kriptonun benimsenmesine karşı caydırıcı olsa da CZ, kararın önümüzdeki yirmi yıl içinde geri tepebileceğini savunuyor.

CZ’ye göre, önümüzdeki 10-20 yıl boyunca, kripto benimsemeyi yavaşlatmayı seçen geleneksel finansal oyuncular, benimseme eğrisinin çok gerisinde kalacak ve şunu belirtiyor:

“Kripto benimseme eksikliği, 10-20 yıl içinde geleneksel finansal oyuncular için varoluşsal etkilere sahip olabilir.”

CZ, Sam Bankman-Fried’a atıfta bulundu!

Uzun süredir süren FTX çöküşü sorunlarıyla beraber birçok büyük kripto para borsası derinden etkilendi. Bir diğer yandan dev kripto para borsası Binance CEO’su CZ, Terra/Luna CEO’su ve Sam Bankman-Fried gibi aktörlerin eylemlerinin kripto para sektörünü birkaç yıl geriye götürdüğüne inanıyor ve “Dürüst olmak gerekirse, düzenleyiciler haklı olarak bu sektörü çok ama çok daha sıkı inceleyecekler ki bu muhtemelen iyi bir şey.” sözlerinde bulundu.

CZ’nin kripto karşıtlarının kaderine ilişkin uzun vadeli iddiası, 2022’nin travmalarından yavaş yavaş kurtulmaya başlayan yatırımcılar tarafından desteklendi. Genel olumlu görüş, Bitcoin’i geri getiren yavaş ama tutarlı bir boğa koşusu tarafından destekleniyor.

Insider Trading ile ilgili artan suçlamaların ortasında Binance, sıfır tolerans politikası hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Borsanın bir sözcüsü yaptığı bir açıklamada, “Her çalışan, yaptığı tüm yatırımlar için 90 günlük bir bloke cezasına tabidir ve Binance’in liderleri, herhangi bir alım satım faaliyetini üç ayda bir raporlamakla görevlidir,” ifadelerini kullandı. kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere 2018’de Binance’in insider trading’i önleme politikası 30 günlük bir süreyi kapsıyordu. 2023 yılında ise 90 gün olarak karşımıza çıkıyor.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!