Binance, Bu 13 Altcoin İçin Delist Haberini Verdi!

Hacim bakımından dünyanın en büyük borsası Binance, 13 altcoin için duyuru yayınladı. Borsa 8 altcoin için işlem çiftlerini kapatacağını duyururken, 5 altcoin’i ise çapraz marj işlemlerden delist edecek. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Borsa duyuruları altcoin fiyatlarında büyük etkiye sahip. O nedenle bu duyurular yatırımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor. İşte ayrıntılar…

Binance bu altcoinleri futures işlemlerden çıkartıyor

Binance Margin, ATA, DEXE, HIGH, STPT ve WAN’ı ödünç varlıklar olarak delist edecek. Borsa, 12 Ocak 2023 tarihinde ve TSİ 09.00’da delist işlemini gerçekleştirecek. Borsa yaptığı duyuruda delist edilecek çapraz marj çiftlerini de açıkladı. Duyuruya göre delist edilecek çiftler şu şekilde: ATA/BTC, ATA/BUSD, ATA/USDT, DEXE/BUSD, DEXE/USDT, YÜKSEK/BUSD, YÜKSEK/USDT, STPT/BTC, STPT/BUSD, STPT/USDT, WAN/USDT. Borsa duyurusunda şunları belirtti:

Binance Margin, ATA, DEXE, HIGH, STPT ve WAN’ı ödünç alınabilir varlıklar olarak 2023-01-12 06:00 (UTC) tarihinde Çapraz Marj’dan çıkaracaktır.
Çapraz Marj Çiftleri: ATA/BTC, ATA/BUSD, ATA/USDT, DEXE/BUSD, DEXE/USDT, YÜKSEK/BUSD, YÜKSEK/USDT, STPT/BTC, STPT/BUSD, STPT/USDT, WAN/USDT
Lütfen dikkat:
Binance, 2023-01-03 06:00 (UTC) itibarıyla ATA/BTC, ATA/BUSD, ATA/USDT, DEXE/BUSD, DEXE/USDT, HIGH/BUSD, HIGH/USDT, STPT/BTC, STPT/BUSD, STPT/USDT ve WAN/USDT çapraz marj borçlanmasını askıya alacaktır.
2023-01-12 06:00 (UTC) tarihinde Binance, kullanıcıların pozisyonlarını kapatacak, otomatik bir ödeme gerçekleştirecek ve ATA/BTC, ATA/BUSD, ATA/USDT, DEXE/BUSD, DEXE/USDT, HIGH/BUSD, HIGH/USDT, STPT/BTC, STPT/BUSD, STPT/USDT ve WAN/USDT çapraz marj çiftlerinde bekleyen tüm emirleri iptal edecektir. Daha sonra bu çiftleri Çapraz Marjdan çıkaracağız. Kullanıcılara, olası kayıpları önlemek için marj ticaretinin durdurulmasından önce pozisyonlarını kapatmaları şiddetle tavsiye edilir.
Portföy Marjı kullanıcılarının, yukarıda belirtilen tokenleri Marj Cüzdanlarından Spot Cüzdanlarına aktarmaları ve gerekirse 2023-01-12 06:00 (UTC) tarihinden önce marj bakiyelerini doldurmaları önerilir. Kullanıcılar, yukarıda belirtilen tokenlerin Marj Cüzdanından kaldırılmasından kaynaklanabilecek olası tasfiyelerden kaçınmak için Birleşik Bakım Marjı Oranını (Uni-MMR) yakından izlemelidir.
Desteğiniz için teşekkürler!

Borsa, bu işlem çiftlerini kaldırıyor

Lider kripto para borsasın yaptığı resmi duyuruda, tüm kullanıcıların delist sürecinde kayba uğramaması için uyarılar yaptı. Ayrıca Binance kullanıcılara, olası kayıpları önlemek için, strateji ticaret hizmetlerinin durdurulmasından önce ticaret stratejilerini güncellemeleri veya iptal etmeleri çağrısı yaptı. Duyuruya göre Borsa, ATA, GLM, KSM, LOOM, REI, STMX, STRAX, TROY için bazı işlem çitleri kapatılacak. Bununla birlikte borsa, kaldırılacak spot işlem çiftlerini de duyurdu.  Kapatılacak spot işlem çiftleri: ATA/BNB, GLM/ETH, KSM/ETH, LOOM/ETH, REI/ETH, STMX/ETH, STRAX/ETH, TROY/BNB. Borsa ayrıca resmi açıklamasında şunları belirtti:

Bu genel bir duyurudur. Burada adı geçen ürün ve hizmetler bölgenizde kullanılamayabilir.
Binance, 2022-12-30 03:00 (UTC) tarihinde aşağıdaki işlem çiftlerinde işlem yapmayı kaldıracak ve durduracaktır:
Spot Çiftler: ATA/BNB, GLM/ETH, KSM/ETH, LOOM/ETH, REI/ETH, STMX/ETH, STRAX/ETH, TROY/BNB
Lütfen dikkat:
Kullanıcılar yukarıdaki varlıkları Binance’te bulunan diğer işlem çiftlerinde takas etmeye devam edebilirler.
Binance, yukarıda belirtilen spot işlem çiftleri için strateji ticaret hizmetlerini, uygun olduğu durumlarda, 2022-12-30 03:00 (UTC) tarihinde sonlandıracaktır. Kullanıcılara, olası kayıpları önlemek için strateji ticaret hizmetlerinin durdurulmasından önce ticaret stratejilerini güncellemeleri ve / veya iptal etmeleri şiddetle tavsiye edilir.
Desteğiniz için teşekkürler!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!