Binance 8 Altcoin İçin Müjdeyi Verdi: Shiba Inu da Var!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere dev kripto para borsası Binance, yakın zamanda birçok altcoin için kritik veriler aktarmıştı. Son olarak dev kripto para borsası, popüler memecoin Shiba Inu’nun da aralarında bulunduğu 8 altcoin için kritik bir duyuru yaptı! İşte detaylar…

Shiba Inu ve 7 altcoin için sevindirici haber geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, yakın zamanda yaptığı duyuru ile birçok yatırımcının dikkatini çekti. Özellikle Shiba Inu’nun da aralarında yer aldığı 8 altcoin için müjdeyi veren borsa, bu varlıkları kredi teminat varlıkları arasına eklediğini aktardı. Geçtiğimiz gün açıklanan resmi web duyurusuna göre Binance, müşterilerinin kripto varlıklarını teminat olarak göstererek kredi alabilmelerine olanak sağlayan Esnek Kredi ve VIP Kredi ürünleri için teminat ve borç alınabilir altcoinler arasına yenilerini eklediğini açıkladı. Bu listedeki varlıklar ise oldukça dikkat çekiyor. Peki, yeni eklenen esnek kredi teminat varlıkları hangileri? İşte o varlıklar:

SHIB, COMP, MIOTA, RLC, HOT, ENJ, THETA ve IOST

Shiba Inu gibi büyük kripto para birimlerinin de arasında yer alması, kullanıcıların Shiba Inu varlıklarını teminat olarak göstererek Esnek Kredi ürününden yararlanabileceğini ortaya koyuyor. Bununla beraber Esnek Kredi kapsamında kullanıcılar, AUCTION, PYR, ILV, KNC, YGG, GAS, CELO ve IRIS varlıklarını ödünç alabilecek. Öte yandan aktarılan verilere göre VIP kredi kapsamında ödünç alınabilir varlıklar ise NKN, FARM, DIA, YGG, OGN ve ACA olarak karşımıza çıkıyor. Özetlemek gerekirse;

Esnek kredi kapsamında ödünç alınabilir yeni varlıklar: AUCTION, PYR, ILV, KNC, YGG, GAS, CELO ve IRIS 

VIP kredi kapsamında ödünç alınabilir yeni varlıklar: NKN, FARM, DIA, YGG, OGN ve ACA 

Binance Shiba Inu için yeniliklerle geliyor

Bir diğer yandan dev kripto para borsası duyurularına Shiba Inu (SHIB) için devam etti. Aktarılan duyuruya göre Binance, ödeme hizmetleri uygulaması Binance Pay’in online bir kozmetik pazar yeri olan YesStyle üzerinde kullanılabilir olduğunu belirtti. Bu hareketle beraber Binance Pay kapsamında birçok altcoin kullanılabiliyor. Hatırlayacağınız üzere Shiba Inu ve 14 altcoin projesi, Binance Pay üzerine geçtiğimiz yıl Kasım ayında eklenmişti.

Son 24 saat içerisinde yüzde 6 yükselen Shiba Inu, anlık olarak 0.00000911 dolardan işlem görüyor. Popüler memecoin son bir haftalık süreçte yüzde 11 yükseliş gerçekleştirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!