Binance’den Bu 6 Altcoin İçin Listeleme ve Delist Duyurusu!

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, bu 6 altcoin projesi için duyuru yayınladı. İşte ayrıntılar…

Binance’den yeni altcoin işlem çifti duyurusu

Önde gelen kripto para borsası Binance, 17 Kasım 2022 (bugün itibariyle) tarihinden itibaren ARPA/ETH, PHB/USDT ve VITE/BUSD ticaret çiftleri için alım satım işlemlerine başlayacak.  

StormX (STMX) işlemleri askıya alınıyor

Ayrıca, StormX (STMX) ERC20 sözleşme takasına dair yeni paylaşılan duyuruda Binance’in destek vereceği belirtildi. Altcoin projesi STMX için hareketlilik ise şu şekilde planlandı;

  • 18 Kasım 2022 günü 03:00 (UTC)(TSİ 06:30) itibarıyla Binance, STMX/USDT ve STMX/BTC izole marj borçlanmasını askıya alacağını bildiriyor. Sözleşme takasının tamamlanmasının ardından STMX için izole marj borçlanmasının ise yeniden aktif konuma getirileceği belirtiliyor. Bununla birlikte kripto para borsası kullanıcılarını altcoin’le ilgili bir gelişme olduğunda yeni bir duyuru ile bilgilendireceğini aktardı.
  • 21 Kasım 2022 günü 03:00 (UTC) (TSİ 06:00) STMX (ERC20) para yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınacağını belirtildi. Bununla birlikte, sözleşme takası sırasında spot ticaret, marj ticareti ve vadeli işlemlerin herhangi bir şekilde etkilenmeyeceği aktarıldı. Ayrıca borsa tarafından Binance kullanıcılarına altcoin’den hesaplarında bulunduran kullanıcılarına garanti verildi. Binance duyurusunda, “hesaplarında STMX bulunduran tüm kullanıcılar için ilgili tüm teknik gereklilikleri yerine getirecektir” denildi.

Ayrıca borsa tarafından, sözleşme takasının tamamlanmasının ardından ve STMX (ERC20) para yatırma ve çekme işlemleri açıldıktan sonra ayrı bir duyuru yapılacaktır. Bunun haricinde Binance yeni smart contract adresini de paylaştı.

  • Yeni STMX (ERC20) akıllı sözleşme adresi: 0xa62cc35625b0c8dc1faea39d33625bb4c15bd71c

 SRM ve RAY işlem çiftleri ve kazanım listesinden kaldırılıyor

Binance tarafından geçtiğimiz günlerde SRM ve RAY için duyurular yapılmıştı. Ancak 17 Kasım 2022 (bugün) itibariyle, teminat çiftlerini ve Binance kazanç ürünlerini listeden kaldıracağı bildirildi.

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Önde gelen kripto para borsası 14 Kasım 2022 günü, Raydium (RAY) ve Serum’u (SRM) sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıklamıştı. Binance tarafından yapılan açıklamada ise şunlara yer verildi; 15 Kasım TSİ 07:00 ila 07:30 arasında RAY ve SRM ticaret işlemlerini otomatik olarak kapanacak. Açıklama sonrasında ise her iki altcoin içinde yapılan Binance, bekleyen tüm emirleri iptal edeceklerini, bu iki altcoin projesinin bütün paritelerini sürekli vadeli işlemlerden kaldıracağını belirtti. 14 Kasım tarihinde altcoin’lerin Binance üzerinde spot işlem çiftlerinde ticaretlerine devam edip edemeyeceği net değildi. Bununla birlikte son yaşanan FTX krizinde SRM’nin de hacklenen ve zarar gören altcoin’lerden biri olduğu düşünülüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!