Binance, Bu 2 Altcoin İçin Tether Entegrasyonunu Tamamladı!

Dev kripto para borsası Binance, yeni duyurular ile kullanıcıları sevindirmeye devam ediyor. Son olarak yaptığı duyuru ile beraber dev kripto para borsası, bu 2 altcoin için Tether (USDT) entegrasyonunu tamamladığını açıkladı! İşte detaylar…

Binance, Arbitrum ve Optimism ağları için Tether’i entegre etti!

Kripto para piyasası her gün yeni gelişmelerle yatırımcıların karşısına çıkıyor. Özellikle dev kripto para borsalarından gelen hamleler, birçok yatırımcının dikkatini çekmeyi başarıyor. Son olarak dev kripto para borsası Binance, DeFi ekosistemindeki kullanıcılara yönelik yaptığı yeni güncellemede Tether’in (USDT) kullanılabilirliğini ve erişilebilirliğini genişletmek için bu 2 altcoin ile entegrasyonunu tamamladı. Bununla beraber Binance kullanıcıları artık hem Arbitrum One hem de Optimism ağlarında Tether (USDT) yatırımı yapabilecekler.

Birçok yeni alım satım fırsatı ile gelen bu yeni duyuru, yatırımcıların Arbitrum ve Optimism ağlarına yönelmesini sağladı. Duyuru ile beraber daha hızlı ve daha uygun maliyetli işlemler için layer-2 ölçeklendirme çözümlerine yönlenen birçok kullanıcı bulunuyor. Bunu ağ faaliyetleri de doğruluyor. Öte yandan kripto para ekosistemi içerisindeki faydayı ve birlikte çalışılabilirliği daha da güçlendiren bu yeni entegrasyon ile beraber Arbitrum One ve Optimism, Tether ağı ile ortak çalışabilecekler.

Dev kripto para borsası layer-2 platformlarına destek sunmaya devam ediyor

Bir diğer yandan kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere dev kripto para borsası Binance, Arbitrum One ve Optimism ağlarına yönelik sağladığı destek ile dikkatleri üzerine çekti. Bununla beraber blockchain ağlarının ölçeklenebilirlik ve verimliliğini artırmak için dev şirket, her gün yeni gelişmelerle yatırımcıların ve kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bildiğiniz üzere önde gelen Layer-2 ölçeklendirme çözümlerinden olan Arbitrum One ve Optimism, Ethereum (ETH) tabanlı altcoin projeleridir. Bu 2 altcoin projesinin ana amacı ağda yaşanabilecek tıkanıklığı önlemek ve düşük işlem ücretleri sunmaktır. Bu sayede temel Ethereum blockchain’in güvenliği ve merkeziyetçiliği korunurken daha hızlı işlem onaylarına imkan sunar.

Son olarak Binance’in bu hareketi ile beraber kullanıcılar DeFi protokollerine ve merkeziyetsiz borsalar olan DEX’lere, gelişmiş hız ve maliyet verimliliğine sahip diğer dApps’lere katılmaları için yeni fırsatlara sahip oldular. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda gerçekleşen sorunların ardından BUSD ve USDC’nin geri plana çekilmesiyle beraber Tether (USDT) ön plana çıkmıştı. Bu yeni güncellemeler ile beraber daha da çok tercih ediliyor. Öte yandan Arbitrum fiyatı yükselişe devam ediyor ve ARB 1.19 dolardan işlem görüyor. Optimism (OP) ise anlık olarak 1.41 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!