BICONOMY (BICO) Nedir?

BICONOMY (BICO) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. BICONOMY, kullanıcılarına DEX üzerinden kayıt ve işlem deneyimi geliştirmelerini sağlayan çoklu zincir destekli bir röle protokolüdür. Ayrıca işlem yönetimi ve GAS ücreti optimizasyonuna odaklanan BICONOMY protokolünün yerel Token’i BICO Coin’dir. BICO Coin platform içi ağ ücretlerinin ödenmesi ve merkeziyetsiz ekonominin oluşturulması amacıyla geliştirilen bir ERC-20 Token’idir.

BICONOMY projesinin amacı nedir?

BICONOMY projesinin temel amacı; Web3 çözümlerinin tıpkı Web2 ürünleri gibi sezgisel ve kolay kullanılabilen bir duruma getirilmesi olarak açıklanmaktadır. Ayrıca geliştiriciler paylaştıkları bu hedef doğrultusunda protokole GAS ücretine gerek duymadan işlem yapabilme ve bir ERC-20 Token’iyle GAS ücreti kabulü, hızlı işlem ve karmaşadan uzak kullanım gibi özellikler kazandırmaktadır.

Kullanım alanları neler?

  • Ağ üzerindeki düğümler Blockchain’e eklenilen bilgilere karşı oluşan işlem ücretlerini BICO Coin’le ödemektedir.
  • Ayrıca ağın güvencesi için stake edilen ve stake ödülleri BICO Coin’le ödenmektedir.
  • Ağ üzerinde yönetim kararlarına katılma hakkı kazanmak için BICO Coin sahibi olmak gerekmektedir.

Avantajları neler?

  • Proje, DApp’lere ve dijital cüzdanlara entegre edebilmektedir.
  • Ayrıca DApp’lere GAS ücretleri olmadan işlem yapabilme becerisi kazandırmaktadır.
  • Proje Binance, KuCoin, FTX ve Coinbase gibi güvenilir borsalarda listelenmektedir.
  • BICO Coin ile pasif gelir elde edilebilmektedir.
  • Proje ayrıca birçok ünlü Blockchain girişim sermayelerinin desteğini almaktadır.

Dezavantajları neler?

  • BICO Coin’in bugüne kadar devam eden geri çekilmeyle popülerliğini bir miktar kaybetmiştir.
  • Ayrıca 1 milyar maksimum Token arzı sınırlandırması bulunan proje, uzmanları mevcut arzın enflasyonist ve deflasyonist olduğu noktasında ikiye ayırmaktadır.

BICONOMY (BICO) nedir? Nasıl satın alınır?

BICO ile işlem yapılabilen borsalar; Binance, Coinbase Exchange, KuCoin, Gate.io, Kraken, FTX, Huobi Global’dir. Bybit, BitMart, HitBTC gibi birçok borsada yer almaktadır. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak BICO listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca BICO Coin ile alım emri oluşturabilirsiniz. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!