Beklenen Rapor Açıklandı: İşte Trader’ların En Çok Güvendiği 13 Altcoin Projesi!

Eski Goldman Sachs CEO’su Raoul Pal’ın kurucusu olduğu Real Vision’da yapılan bir anket kripto trader’larının Polkadot, Solana ve Polygon dahil olmak üzere 13 altcoin projesinde yükselişe geçtiğini ortaya koyuyor. İşte o anketin ortaya koyduğu sonuçlar…

Real Vision anketinde trader’ların en çok güvendiği altcoin projeleri DOT, SOL ve MATIC

Real Vision Exchange Kripto Anketi, katılımcıların 30 altcoin projesini taramalarına ve her biri için ne kadarlık bir tahsis ayıracaklarını seçmelerine izin vererek yatırımcılar arasındaki duyarlılığı izlemek için tasarlandı. Anket, iki bağımsız geliştirici tarafından oluşturulan ve makro guru Raoul Pal tarafından desteklenen Real Vision Bot tarafından gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz pazartesi ve salı günleri gerçekleştirilen bu anketteki oylamanın sonuçları, trader’ların akıllı sözleşme platformları Polkadot (DOT) ve Solana (SOL) ile Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) gibi altcoin projelerinden oluşan daha ağır bir portföyü tercih ettiğini gösteriyor. Listede Bitcoin (BTC) ise bariz bir şekilde bulunmuyor. Pal, topluluğun bu yokluktan sorumlu olduğunu vurguluyor. Bu konuda ise şu ifadeyi kullanıyor:

Bunun sebebi biz değiliz; tahsisi yapan topluluk… Kesin olmak gerekirse sizlersiniz.

Anketin katılımcıları, seçtikleri altcoin’lere sahip olmak zorunda değil

Ölçeklenebilir ve birlikte çalışabilir bir ekosistem sunan Cosmos (ATOM) listede dördüncü sırada yer alıyor. Akıllı sözleşme platformları Terra (LUNA) ve Cardano (ADA) beşinci sırada yer alıyor. Trader’lar ayrıca merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK), lider altcoin Ethereum’un rakibi Avalanche (AVAX), Ethereum tabanlı token Enjin Coin (ENJ) ve merkezi olmayan borsa Uniswap (UNI) için sırasıyla altıncı, yedinci ve sekizinci sıralarda fazladan tahsislere sahipler.

Dokuzuncu sırada, sınır ötesi ödeme çözümleri sunan Stellar (XLM) ve XRP’nin yanı sıra merkezi olmayan depolama ağı (FIL) yer alıyor. Real Vision Bot, katılımcıların oy verdikleri altcoin projelerini ellerinde tutmaları gerekmediğini açıklıyor. Şirketin bu konuya yönelik açıklaması ise şu şekilde:

Elbette kendi konumlarına göre oy verebilirler, ancak aynı zamanda sadece duygularına veya ileriye dönük bakış açısına göre de oy verebilirler. Kendilerine göre tercih edilen tahsisatın 1:1 olmamasının birçok nedeni var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!