Eski Goldman Sachs Yöneticisi 4 Altcoin Projesine Dikkat Çekti: Hazır Olun!

Eski Goldman Sachs yöneticisi ve makro yatırımcısı Raoul Pal, dört altcoin projesinin Bitcoin ve Ethereum’a çok benzer bir benimseme eğrisine sahip olduğunu iddia ediyor. Anthony Pompliano ile YouTube üzerinden yakın zamanda yapılan bir röportajda Pal, Bitcoin ve Ethereum’a benzer kalıplara ve hızlı ağ benimsenmesine sahip dört kripto para birimini detaylandırıyor.

Bitcoin rallisi ile patlamayı bekleyen 4 altcoin

Real Vision’ın CEO’su, akıllı sözleşme platformu Solana’nın benimsenme oranının altcoin Ethereum ile neredeyse mükemmel bir şekilde eşleştiğini şöyle söylüyor:

Solana muhtemelen Ethereum izini de takip ediyor. Ethereum o zamanlar bir roket gemisiydi, herkesi şaşırttı ve tahmin edin ne oldu… Bu tam bir grafik uyumu.

Solana Ethereum’u takip ediyor, Ethereum Bitcoin’i takip ediyor… sanki sihir bu ağın benimsenmesinde yatıyor.

Pal’ın aday gösterdiği üç platforma ek olarak, geniş ağ benimsemesi ve değer artışı sağlaması beklenen üç altcoin platformuna daha dikkat çekiyor.

Fiyat artışlarının katlanarak arttığı, hızlı bir gelişme ve benimsenme aşamasında olan diğer üçünden biri açıkça Terra, muhtemelen Avalanche ve Polkadot. Pal ayrıca şunu da ekledi:

Bu döngü hepsi için iyi olacak. Ancak, hepsi Ethereum gibi çok daha sonra çökecek. Ondan sonra ne olacağını izleyebiliriz.

Pal: geliştiriciler platform üzerinde giderek daha fazla proje inşa ediyor

Altcoin Polkadot ile herhangi bir varlık veya veri türü, yalnızca tokenler değil, birden fazla zincir arasında aktarılabilir, böylece çok çeşitli Blockchain ile birlikte çalışabilir hale gelir. Terra’nın yerel tokeni LUNA, stablecoin’lerin fiyatını korumak için kullanılıyor. Luna sahipleri ayrıca yönetişim teklifleri sunabilir ve bunlara oy vererek token yönetişim yeteneklerinizi verebilir.

Avalanche platformunda, merkezi olmayan uygulamalar ve özel Blockchain ağları, birinci katman Blockchain üzerine inşa edilmiştir. Akıllı sözleşmeler için birincil Blockchain olma hedefiyle, altcoin Ethereum’un rakiplerinden biridir. Bu konuda Pal şunları belirtti:

Tuhaf bir tutarlılık var. İnternetteki tüm insanları gördüğünüz gibi, herkes kendi girişimi üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Ancak benimseme efektlerini uyguladığınızda ve her şeyi birlikte net dengelediğinizde, bunlar benzer mi görünüyor? Evet, çok benzerler. Bunu şaşırtıcı buluyorum.

Bir yatırım perspektifinden Blockchain ademi merkeziyetçiliğinin önemi hakkında bir soruya yanıt olarak, makro yatırımcı şöyle anlattı:

Bu bir risk eğrisidir. Bu nedenle Bitcoin yığının en altında yer alır. En merkezi olmayan varlık görevi Bitcoin’indir. Bitcoin karmaşık değildir.

Pal Bitcoin’in ve altcoin projelerinin merkezi olmayan varlık konumlarına ilişkin olarak şöyle konuştu:

Ancak, kripto varlıkları daha da uzaklaştıkça, daha az merkezi olmayan hale geliyorlar ve bu nedenle daha riskli hale geliyorlar. Bu tür bir rolü oynayamasalar da, yine de önemli bir rol oynayabilirler.

Raoul Pal, Bitcoin’in bu risk faktörüne sahip olmadığını ve bu nedenle değer biçilmesinin daha zor olduğunu söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment