Satıyorlar: Balinalar, Bu Altcoin’de Kâr Almaya Başladı!

İlgi odağı altcoin projelerinden biri olan Polygon (MATIC)’in kripto para piyasasındaki son çöküşle mücadele etmesine rağmen, popüler kripto borsası Kraken ile yeni bir ortaklıkla birlikte proje için işler iyi görünüyor. Buna ek olarak, Instagram’ın NFT’leri basmak için Polygon ağıyla entegrasyonu, proje için şimdiden daha fazla yükseliş beklentisi oluşturuyor. Ancak dev kripto para balinaları satışa başladı. İşte ayrıntılar…

Balinalar bu altcoin projesindeki yükselişi satış fırsatı olarak görüyor

Yaşanan gelişmeler altcoin projesinin fiyatını destekledi ve yatırımcıları biraz daha yükseliş bölgesinde ticaret yapmaya itti. Ancak piyasalardaki düşüşleri de değerlendiren kripto para balinaları, MATIC fiyatındaki yükselişi bir satış fırsatı olarak gördü altcoin’den kar çekmeye başladı. Bu da MATIC’in satış baskısının artmasına neden oldu. Bir zincir üstü balina izleyicisi, balina hesaplarından birinin kripto para birimlerini tasfiye etmek için Binance borsasına 9 milyon MATIC aktardığını bildirdi.

Bu balina işlemleri önemlidir. Çünkü bu balinalardan gelen satış baskısı aşırı korku ve hatta bir pump-dump oyunu yaratabilir. Tanınmış kripto analisti SwalowPremium, işler şimdi olduğu gibi devam ederse MATIC’in daha düşüş eğilimi ile karşı karşıya kalacağına inanıyor. Ayrıca analist, MATIC’in 0,58-0,62 dolar konsolidasyon aralığını ziyaret etmek için 0,77 dolar seviyesinin altına düşebileceğini tahmin ediyor. Öte yandan, MATIC fiyatını destek seviyesinin üzerinde tutabilirse, kriptonun fiyatı direnci 1,01 dolarda tekrar test edebilir.

Bu seviyeler MATIC için kritik

Kriptoarena.com olakarak da bildirdiğimiz gibi, Polygon, Ethereum blockchain’i için ölçeklendirme çözümü sağlayan bir platformdur. Ethereum’u çok zincirli bir sisteme dönüştürmeyi amaçlamaktadır. Bu nedenle blockchain’lerin interneti olarak kabul edilebilir. Daha önce Matic Network olarak bilinen proje, Şubat 2021’de Polygon olarak yeniden markalandı. Ethereum ağına benzer şekilde, proof-of-stake konsensüsünü kullanır. Polygon fiyatı,Aralık 2021’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında düştü. O zamanlar, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 2.92 dolara ulaşmıştı. Aşağı yönlü hareket Haziran 2022’de 0,31 dolar ile sona erdi.

Polygon fiyatı, Aralık 2021’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında düştü. O zamanlar, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 2.92 dolara ulaşmıştı. Aşağı yönlü hareket Haziran 2022’de 0,31 dolar ile sona erdi. Bu nedenle, Polygon fiyatının 0,80 dolarlık alandan düşüp düşmeyeceği, gelecekteki fiyat için büyük etkilere sahip olabilir. Bir kırılma da RSI’nın 50’nin altına düşmesine neden olur ve bu da fiyat tahmininin düşüş eğiliminde olduğunu gösterir. Altcoin fiyatı şuan 0,839678 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!